Krimi

Tragická nehoda: Diaľnica D1 je v smere z Bratislavy do Senca uzatvorená

Dodávka narazila do riadne označeného a osvetleného vozidla Národnej diaľničnej spoločnosti. Toto vozidlo bolo odstavené v ľavom jazdnom pruhu.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda: Diaľnica D1 je v smere z Bratislavy do Senca uzatvorená
Zdroj: Facebook

Seneckí a bratislavskí hasiči zasahujú pri dopravnej nehode dodávky a kamióna na 16,8 kilometri diaľnice D1, v smere z Bratislavy do Senca. Diaľnica je uzatvorená. Na mieste je desať hasičov s troma kusmi hasičskej techniky.

Informovalo o tom Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Vodič narazil do odstaveného auta

Podľa Andreja Hirjaka z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby pri nehode zomrela jedna osoba. „Jej zranenia boli nezlučiteľné so životom,“ uviedol. Podľa polície išlo o 42-ročného vodiča dodávky.

Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff povedal, že k nehode došlo krátko po 14.00 h tak, že dodávka narazila do riadne označeného a osvetleného vozidla Národnej diaľničnej spoločnosti. Toto vozidlo bolo odstavené v ľavom jazdnom pruhu.

Následkom zrážky utrpel 42-ročný vodič dodávky zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. K zraneniu iných osôb nedošlo. Príčinu a okolnosti nehody vyšetruje polícia.

„Premávka v tomto úseku je aj naďalej obmedzená z dôvodu dokumentovania, ako aj odstraňovania následkov nehody, vodičov preto vyzývame, aby, ak je to možné, sa tomuto úseku vyhli. Odklon premávky je vedený cez starú Seneckú cestu,“ spresnil Szeiff.

Čítajte aj: Sladká katastrofa na diaľnici

Ilustračné foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM