Krimi

Tragická havária v Petržalke: O život prišiel 18-ročný mladý muž

Zosnulý vodič limuzínou BMW 7 z doposiaľ nezistených príčin najprv narazil do zvodidiel, potom sa pri odraze dostal do stretu s iným osobným autom.

Ilustračný obrázok k článku Tragická havária v Petržalke: O život prišiel 18-ročný mladý muž
2
Galéria

V úseku výjazdu z diaľnice D1 na Einsteinovu ulicu v Bratislave zomrel v nedeľu (29.4.) večer pri tragickej dopravnej nehode 18-ročný vodič. S limuzínou BMW 7 z doposiaľ nezistených príčin najprv narazil do zvodidiel, následne sa pri odraze dostal do stretu s iným osobným autom Kia Carnival. Spolujazdec zosnulého vodiča zranenia neutrpel, v dvojčlnenej posádke auta, do ktorého narazil, utrpela ľahšie zranenia 46-ročná spolujazdkyňa.

Nemal vodičák

„Vyšetrovanie dopravnej nehody preukázalo, že zosnulý vodič nikdy nebol držiteľom vodičského oprávnenia a šoféroval aj napriek udelenému zákazu činnosti viesť motorové vozidlá,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) Michal Szeiff.

„Celková škoda spôsobená nehodou bola vyčíslená na približne 17-tisíc eur,“ dodal. Odstraňovanie následkov nehody si vyžiadalo viac ako trojhodinové obmedzenie premávky v úseku.

Príčiny a okolnosti dopravnej nehody vyšetrujú policajti Krajského dopravného inšpektorátu KR PZ v Bratislave.

Havária Einsteinova
2
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM