Aktualizované Krimi

Tragická dopravná nehoda: Cisterna zošrotovala auto, v ktorom zomrel 46-ročný muž

Rodinné nešťastie! Bratislavskí hasiči dnes zasahovali na Ulici svornosti pri tragickej dopravnej nehode nákladného a osobného auta, v ktorom sa viezla trojčlenná rodina.

Ilustračný obrázok k článku Tragická dopravná nehoda: Cisterna zošrotovala auto, v ktorom zomrel 46-ročný muž
Zdroj: Facebook

Nehoda si vyžiadala jeden ľudský život, dvaja ťažko zranení boli prevezení do nemocnice. Informoval o tom hovorca operačného strediska záchranárov Boris Chmel. Podľa medializovaných informácií auto šoféroval mladý vodič, ktorý viezol mamu a otca. Ten nehodu neprežil.

„Pri nehode zomrel 46-ročný muž, ktorý utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Otvorenú ranu v oblasti hlavy utrpela 46-ročná žena, ktorú následne previezli do Univerzitnej nemocnice v Ružinove. Pri nehode utrpel úraz hlavy a poranenie v oblasti panvy i 18-ročný mladý muž, ktorého odviezli do Univerzitnej nemocnice na Kramároch,“ povedal Boris Chmel.

Pri nehode zasahovalo 19 hasičov s piatimi kusmi hasičskej techniky.

Policajti upozorňujú vodičov na úplnú výluku dopravy na Ulici svornosti v úseku od križovatky ulíc Lieskovská-Mramorová po križovatku ulíc Kazanská-Slovnaftská. Informovala o tom Tatiana Kurucová hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Predpokladaný čas uzávery je do 17.00 hod., odklon dopravy je vedený cez Podunajské Biskupice, doprava na mieste je riadená hliadkami polície. Vodičom jazdiacim v smere od Šamorína do Bratislavy odporúčame sa danému úseku úplne vyhnúť.

Dôvodom je odstraňovanie následkov nehody a s tým spojené prečerpávanie nebezpečnej látky z cisterny (plynu). Predpokladaný čas uzávery je do 12.00 hod, odklon dopravy je vedený cez Podunajské Biskupice.

Doprava na mieste je riadená hliadkami polície. Vodičom jazdiacim v smere od Šamorína do Bratislavy odporúča sa danému úseku úplne vyhnúť.

Vážne zranená žena

„V Univerzitnej nemocnici Bratislava v Ružinove sme prijali ženu s vážnymi zraneniami. Naši zdravotníci ju operujú a robia maximum pre jej záchranu. Na bratislavských Kramároch sme prijali ďalšieho pacienta zo spomínanej nehody, je v stabilizovanom stave, no s viacerými zlomeninami. Dnes podstúpil operáciu,“ informovala o tom hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Zuzana Eliášová.

Vozidlo v protismere

K nehode došlo dnes v čase krátko po 2.30 hod. v mestskej časti Podunajské Biskupice na ulici Svornosti v Bratislave. Účastníkmi nehody bola 3-členná posádka vozidla Audi A6 a vodič kamiónu.

Podľa doteraz vykonaného šetrenia na mieste nehody 18-ročný vodič vozidla Audi A6 z dosiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa čelne zrazil s kamiónom, ktorý viezol cisternu s obsahom plynu.

Pred stretom vozidiel vodič kamiónu v snahe zmierniť následky nehody stočil riadenie vpravo, kde narazil do betónového oplotenia rodinného domu. Mladý vodič z okresu Senec a jeho 46– ročná matka (spolujazdkyňa) utrpeli pri nehode vážne zranenia, na základe čoho boli prevezení do bratislavských nemocníc.

46-ročný otec (spolujazdec) vodiča utrpel na mieste nehody zranenia, ktoré neboli zlučiteľné so životom. Vodič kamióna viazol z nehody bez zranení.

Výška škody na vozidlách bude vyčíslená dodatočne, poškodením betónového plotu vznikla jeho majiteľovi škoda odhadnutá na tisíc eur. Ďalšie okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

Čítajte aj: Požiar v Borinke pravdepodobne spôsobil blesk

Dopravná nehoda Ulica svornosti
8
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM