Aktualizované Krimi

Tragédia na železničnom priecestí v Malackách: Ženu zrazil osobný vlak

Nešťastná udalosť sa stala dnes dopoludnia, príčiny tragického nešťastia sa momentálne vyšetrujú.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na železničnom priecestí v Malackách: Ženu zrazil osobný vlak
Zdroj: TASR

Vlaky premávajúce na trati medzi Bratislavou a Kútmi mali v piatok predpoludním meškanie. Dôvodom bola tragická smrť 65-ročnej ženy, ktorú zrazil osobný vlak na železničnom priecestí v Malackách.

Vstúpila do koľajiska

„Udalosť sa stala o 09.01 h. Príčiny nešťastia sa vyšetrujú,“ potvrdila hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková. „Určitý čas bola tiež prerušená doprava v úseku Veľké Leváre-Malacky,“ informovala.

„Podľa doterajších informácií rušňovodič osobného vlaku pri prechádzaní uvedeného úseku z Kútov v smere do Bratislavy spozoroval osobu ženského pohlavia vstúpiť do koľajiska. Aj napriek tomu, že použil výstražné znamenie a rýchlobrzdu, stretu vlaku so ženou už nedokázal zabrániť,“ uviedla policajná hovorkyňa. Ohliadajúci lekár na mieste určil príčinu smrti, a to devastačné zranenia nezlučiteľné so životom.

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) na svojom twitterovom účte uviedla, že doprava bola v spomínanom úseku prerušená od 09.23 do 10.25 h. Mimoriadna udalosť spôsobila aj meškanie medzinárodných rýchlikov EC 172 z Budapešti do Hamburgu a EC 273 z Prahy do Budapešti.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM