Nina Táborská Rôzne

TOP udalosti víkendu: Valentín pri kvalitnom víne, tradičné fašiangové oslavy aj filmový maratón

Nemáte ešte plány na tento víkend v hlavnom meste? Prípadne ste zabudli na sviatok zaľúbených a chcete prekvapiť svoju polovičku? Bratislava24.sk vám prináša prehľad toho najzaujímavejšieho, čo ponúka slovenská metropola na najbližšie dva dni. Pozrite sa, čo vás čaká.

Ilustračný obrázok k článku TOP udalosti víkendu: Valentín pri kvalitnom víne, tradičné fašiangové oslavy aj filmový maratón
Zdroj: TASR

Fašiangy v Modre – Modranská kapustnica 2015

Fašiangová sobota v Modre odštartuje tradičnou zabíjačkou a pokračovať bude súťažou Modranská kapustnica. Ako inak, večer nebude chýbať fašiangová zábava v Dome kultúry Ľ. Štúra. Predávať sa budú zabíjačkové špeciality, variť a ochutnávať sa bude špeciálna tradičná Modranská kapustnica a do tanca zahrajú rôzne hudobné skupiny.

14.2. / 09:00 / Mestské kultúrne stredisko Modra

Sladký Valentín

Sviatok všetkých zamilovaných je tu. Viete ako vznikol a prečo vôbec oslavujeme deň lásky? Počas soboty odhalíte starodávny príbeh sv. Valentína v Atlantis Center.

14.2./ 10:00 / Atlantis Science Center

Pezinské pivnice

Milovníkov vínnej turistiky určite poteší podujatie Pezinské vínne pivnice, na ktorom miestni vinári, členovia Združenia pezinských vinohradníkov a vinárov, ako aj hosťujúce vinárstva z okolia ponúknu svoje vína. Siedmy ročník podujatia sľubuje okrem dobrého vína aj návštevu historických pivníc, ktoré sú sprístupnené iba príležitostne. Zúčastní sa na ňom 32 vinárstiev, na programe je 24 zastávok. Okrem vín budú môcť návštevníci ochutnať aj kvalitné slovenské syry a regionálnu gastronómiu.

14. 2. / 12:00 –21:00 / Malokarpatské múzeum v Pezinku

Fašiangový karneval

V multifunkčon centre TUTO sa v nedeľu predvedie hudobná škola Domček plný nápadov a tých najmenších čaká hudobný workshop, výroba masiek, fašiangové hry a minidiskotéka. Na deti, ktoré prídu v maskách čaká sladké prekvapenie.

15.2. /15:00 / TUTO / Vstupné 5 Eur

Filmový kvíz s Petrom Konečným

Ďalšie zaujímavé stretnutie v Kc Dunaj s Petrom Konečným. Ak patríte k milovníkom filmov, radi o nich diskutujete a ešte radšej súťažíte, tak vás čaká v nedeľu prvý filmový kvíz v Dunaji s množstvom zaujímavých ukážok, otázok a netradičných kinematografických disciplín.

15.2.2015, 18:00 / Dunaj˜ / 4 eurá

Turban Quiz S2E3: Erotický kvíz

Zmerajte si svoje vedemosti v Turban kvíze už túto nedeľu. Jakub Lužina a Matej Moško budú okrem múdrosti v troch kolách hodnotiť aj humor súťažiacich štvorčlenných tímov. Tentokrát vás čaká kvíz s erotickým podtónom. Vo vedomostnom kvíze vyhráva víťazný tím právo nosiť zlatý turban.

15.2. / 20:00 / Gorila.sk Urban Space / Vstupné:2 eurá pre súťažiacich

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM