Rôzne

TOP 6 unikátnych udalostí na sociálnej sieti. Čísla 3 sa musíte zúčastniť!

Na sociálnej sieti vzniká denne tisícka udalostí, o ktoré ľudia prejavujú či už virtuálny alebo reálny záujem. Týchto 6 akcií v Bratislave si rozhodne nenechajte ujsť!

Ilustračný obrázok k článku TOP 6 unikátnych udalostí na sociálnej sieti. Čísla 3 sa musíte zúčastniť!
4
Galéria
Zdroj: Facebook

Možností, ako tráviť voľný čas v hlavnom meste, je neúrekom. Ak vaše srdiečko zatúžilo po niečom naozaj netradičnom, nižšie nájdete niekoľko tipov. Za uskutočnenie akcií neručíme, určite ale minimálne pobavia.

1. Spoločné kupovanie lístkov na vlak tri roky dopredu

Kupovanie lístkov na vlak na poslednú chvíľu sa nevypláca. Hlavne nie v čase „veľkého sťahovania národov“ zo západu na východ a naopak. Aby ste sa vyhli nepríjemnému oznamu „vypredané“, určite si do kalendára poznačte dátum 17. november 2018. Vtedy sa všetci, ktorí potrebujú byť doma načas, stretnú na bratislavskej hlavnej stanici a spoločne si zakúpia lístky na vlak na tri roky dopredu.

Ak sa stane, že budete „nečakane“ meškať, nič sa nedeje. „Počkáme aj na tých, ktorí prídu meškajúcim vlakom a pôjdeme si kúpiť lístky na vlak na celé bakalárske štúdium, aby sme mali o starosť menej,“ upokojujú organizátori podujatia a pripomínajú, aby ste si nezabudli škatuľu na kúpené lístky, ISIC, kalendár/diár s poznačenými dátumami odchodov a príchodov do BA.

Podrobný program nájdete TU.

2. Hromadné tankovanie trolejbusov upravených na driftovanie

Mestská hromadná doprava – náš každodenný spoločník na ceste za prácou, do školy, za priateľmi a všade tam, kde je nemožné nájsť miesto na parkovanie. Vzhľadom na dôležitosť autobusov, trolejbusov a električiek si nemôžeme dovoliť ignorovať ich potreby a nestarať sa o ne. Preto sa všetci, ktorým záleží na skvalitňovaní MHD, stretneme 28. februára 2018. „Príďte si spolu s nami natankovať svoj trolejbus a užiť si zážitok spojený s pretekami v drifte trolejbusov. Takáto udalosť nie je každý deň,“ pozývajú organizátori.

Udalosť nájdete TU.

3. Bazár a výmena nespárovaných ponožiek

Ponožky sú v každej dobrej rodine pri rannom obliekaní problémom číslo jeden. Nikdy ich nie je dosť a keď aj nejakú spoľahlivú nájdeme, nie a nie vypátrať jej dvojičku. Keď aj patríte k tým poriadnejším a ponožky si poctivo párujete do bielizníka, na konci vám vždy zvýši nejaké to chúďatko bez páru. Čo s ním?

Prestaňte si lámať hlavu nad tým, ako je možné, že wellness v pračke prežila len jedna z ponožiek. Prineste tieto chúďatká 6. januára 2018 na Hviezdoslavovo námestie. „Pomôžme spolu opäť prinavrátiť radosť do našich košov na bielizeň a nájdime tým nespárovaným ponožkám párik. Možno niekto vlastní takú istú ponožku, a keď ich dáme dokopy, my si budeme mať čo obliecť a oni budu znova šťastné,“ pozývajú organizátori.

Podrobnosti k udalosti nájdete TU.

4. Naháňanie poníkov na Gotku

Pre všetkých milovníkov My Little Pony, ktorým nestačí iba sledovať animáky, mať poličky plné plyšákov a každý večer si líhať medzi koníky na posteľnej bielizni. Už 16. januára 2018 sa môžete zúčastniť šialenej akcie na Námestí slobody (Gotko), ktoré od 16. hodiny obsadia pestrofarebné koníky.

Akciu nájdete TU.

5. Vzájomné strkanie prstov do nosa

Nie všetci sme takí fajnoví, tak prečo nevymyslieť udalosť aj pre tých odvážnejších? Hlavne nezabudnite prísť s čistými nosmi. Náplňou udalosti nie je čistenie nosov, len skúmanie ich vnútra. Vzájomné strkanie prstov do nosa sa uskutoční 5. januára 2018.

Udalosť nájdete TU.

6. Rekreačné skákanie s fúrikom zo strechy Šturáka

Prvý jarný deň bude patriť športovej akcii pre ľudí, ktorí majú radi adrenalín! Ak medzi nich patríte aj vy, iste si nenecháte ujsť rekreačné skákanie s fúrikom zo strechy Šturáka 21. marca 2018. Ako informujú organizátori, zapožičanie fúrika bude bezplatné a nebude chýbať ani možnosť priniesť si vlastný fúrik: „Máme pochopenie pre citové väzby.“

Akciu nájdete TU.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM