Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Ranné plávanie na Matadorke, Šéfici aj bláznivý DogDays

Uplynulý týždeň zaujal obľúbenými akciami aj dobrým jedlom! Nechýbali ani prvé informácie o sezóne kúpalísk.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Ranné plávanie na Matadorke, Šéfici aj bláznivý DogDays
11
Galéria

Ranné plávanie na Matadorke

Minulý rok potešilo kúpalisko návštevníkov zrekonštruovanými bazénmi, sprchami, prezliekarňami, šatňami aj WC. A s opravami pokračuje aj v tomto roku! Momentálne prechádza rekonštrukciou obľúbený 25-metrový rekreačný bazén s toboganom, povrch v okolí plaveckého bazéna aj toalety.

Viac o tohtoročných novinkách na kúpalisku sa dočítate TU:

Šéfici street food

S kamarátom sa po rokoch zbierania znalostí a skúseností v zahraničí rozhodli, že sa vrátia späť na Slovensko s niečim výnimočným. „Zhodli sme sa na tom, že sa chceme vrátiť späť do domoviny, a tak sme sa pustili do podnikania. Oboch nás zaujal street food, ktorý sa stal veľmi populárnym. Kúpili sme si plne vybavenú pojazdnú kuchyňu a začali v nej pripravovať kvalitné burgery zo 100 % hovädzieho mäsa. Všetky pokrmy pripravujeme s veľkou dávkou lásky,“ povedal pre Bratislava24.sk Jozef Veselský.

Viac o šikovných chalanoch a ich výborných burgeroch sa dočítate TU:

Prvý open-air festival v Devínskej

Príďte sa dobre najesť aj napiť! Na prvom open-ait festivale v Devínskej Novej Vsi nebude chýbať kvalitné slovenské a české remeselné pivo, ani obľúbený street food.

Akcie so stánkami s jedlom a živou hudbou sú dokonalým relaxom po stresom nabitom týždni. Ak to máte do centra za street food akciami ďaleko, máme pre vás dobrú správu! Už cez víkend sa v Devínskej uskutoční festival piva a jedla Pivný Janko!

Viac sa dočítate TU:

Bláznivý DogDays je tu!

Posledný májový víkend odštartuje udalosť, na ktorú sa tešia azda všetci správni psičkári. Na festivale psích športov DogDays sa dozviete všetko o oficiálnych športoch, ktoré môžete so psíkom vyskúšať. A nebude chýbať bohatý program plný zábavy a mlsiek!

Viac o podujatí sa dočítate TU:

Noční vlci ukončili jazdu na Slavíne

Pri príležitosti Dňa víťazstva nad fašizmom (9. mája) k nám opäť zavítali motorkári z klubu Noční vlci. Motorkári sa zastavili v piatok 4. mája v Banskej Bystrici a v sobotu v Trnave a nakoniec ako tradične na bratislavskom Slavíne. V rámci „návštevy“ pokladali vence k pamätníkom červenoarmejcov.

Viac sa dočítate TU:

TOP 5 tém týždňa
11
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM