Nina Táborská Správy

Top 5 tém týždňa: Nové mrakodrapy v Bratislave, lampiónové sprievody aj nová autobusová linka do Viedne

Opäť tu máme koniec týždňa. Aj dnes sme pre vás preto pripravili prehľad tých najzaujímavejších príspevkov, ktoré počas uplynulých dní medzi našimi čitateľmi zarezonovali najviac. Prečítajte si, čo zaujíma Bratislavčanov.

Ilustračný obrázok k článku Top 5 tém týždňa: Nové mrakodrapy v Bratislave, lampiónové sprievody aj nová autobusová linka do Viedne
Zdroj: Dnes24.sk

Bratislava sa rozžiarila

Lampiónové sprievody sa konajú počas Svätomartinských slávností. Obľúbená jesenná aktivita bola aj tentokrát zážitkom pre mnohých malých Bratislavčanov. V našom meste ste si mohli vybrať hneď z dvoch takýchto sprievodov – v Starom Meste a v Novom Meste.

Viac sa dočítate tu: Bratislava sa dnes podvečer rozžiari. V meste budú dva lampiónové sprievody

Penta predstavila detaily polyfunkčného komplexu Čulenova

Developerská skupina Penta Investments predstavila konečnú podobu projektu Čulenova, ktorý premení bývalú industriálnu zónu medzi ulicami Čulenova, Továrenská a Bottova. Súčasťou polyfunkčného komplexu bude aj veľký mestský park, ktorého dominantou bude zrekonšturovaná Jurkovičova tepláreň.

Viac sa dočítate tu: Penta predstavila detaily polyfunkčného komplexu Čulenova: Mrakodrapy s 31 nadzemnými podlažiami a viac ako 800 bytmi

Chute vidieka v Starej tržnici

Stará tržnica v Bratislave v spolupráci s Národnou sieťou rozvoja vidieka SR predstavila na sobotnom trhu Chute vidieka. Tradičný potravinový trh bol sprevádzaný bohatým edukatívnym programom pre profesionálnych aj amatérskych farmárov a záhradkárov.

Viac sa dočítate tu: Spoznajte Chute vidieka v Starej tržnici

Otrasný nález v Rači: Telo len 15-ročného mladíka ležalo pod oknami bytovky

Bohužiaľ, uplynulý týždeň priniesol aj smutné správy. Polícia vyšetruje nález tela 15-ročného chlapca bez známok života. Nájdené bolo v bratislavskej mestskej časti Rača začiatkom týždňa…

Viac sa dočítate tu: Otrasný nález v Rači: Telo len 15-ročného mladíka ležalo pod oknami bytovky

RegioJet spustí novú autobusovú linku do Viedne

Súkromný dopravca RegioJet spustí od stredy 18. novembra novú autobusovú linku. Premávať bude z Bratislavy na viedenské letisko Schwechat a následne do centra Viedne.

Viac sa dočítate tu: RegioJet už budúci týždeň spustí novú autobusovú linku do Viedne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM