Rôzne Správy

TOP 5 tém týždňa: Nehoda pod Prístavným mostom, unikátna online aukcia i hlasovanie o parkoch

Počas uplynulého týždňa vás najviac zaujala nehoda autobusu MHD, online aukcia luxusného oblečenia od známych Sloveniek aj úspešná jeseň petržalských futbalistov.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Nehoda pod Prístavným mostom, unikátna online aukcia i hlasovanie o parkoch
18
Galéria

Autobus MHD sa pri zrážke s autom zrútil z Prístavného mosta

V stredu 15. novembra došlo na križovatke pod Prístavným mostom k zrážke autobusu MHD a osobného vozidla, následkom čoho autobus prerazil zvodidlá, narazil do stĺpu verejného osvetlenia a nakoniec zišiel dole svahom, kde skončil na trávnatom poraste. Pri dopravnej nehode sa zranilo šesť osôb.

Polícia naďalej pátra po mužovi, ktorý minulý týždeň dobodal SBS-kára v Dúbravke

Polícia v súvislosti s vyšetrovaním prečinu výtržníctva, ku ktorému došlo v prevádzke jedného z obchodných reťazcov na Saratovskej ulici v Dúbravke, pátra po dosiaľ neznámom páchateľovi a v tejto súvislosti sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc.

Prvá online aukcia luxusného oblečenia a doplnkov pomôže tým, ktorí to potrebujú

Nákupné maniačky, pozor! Momentálne prebieha unikátna online aukcia, na ktorej si môžete vydražiť luxusné kúsky od štýlových žien a milovníčok módy, akými sú Soňa Skoncová, Táňa Pauhofová či Mária Demitrová. Výťažok z predaja poputuje na dobrú vec!

HLASUJTE: Do ktorého novootvoreného parku chodíte najradšej oddychovať?

Sedieť na lavičke v upravenom parku, sledovať vtáčiky, počúvať šum vetra a vychutnávať si popritom čaro jesene. Pre viacerých z nás ideálna predstava dokonalého relaxu. V Bratislave nájdeme viacero parkov, kde si takýto oddych môžeme dopriať.

Futbalisti Petržalky zatiaľ neprehrali. Na jar sa chcú pobiť o postup do II. ligy

Futbalisti FC Petržalka Akadémia majú za sebou prvú polovicu sezóny v III. lige. Zverenci trénera Balázsa Borbélyho sú zatiaľ príjemným prekvapením ročníka, keď ako jediný tím v súťaži ešte neokúsili trpkosť prehry. O vydarenej jesennej časti a cieľoch do jarných bojov sme sa porozprávali s generálnym manažérom klubu Andrejom Kalinom.

Nehoda pod Prístavným mostom (15. 11. 2017)
18
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM