Rôzne

TOP 5 tém týždňa: Infarkt v MHD, nový parčík aj unikátne kino neďaleko Bratislavy

Uplynulý týždeň priniesol správy tragické, ale aj pozitívne. Zaujal vás napríklad deň vodiča bratislavskej MHD ale aj to, že v Starom Meste vznikne krásny park.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: Infarkt v MHD, nový parčík aj unikátne kino neďaleko Bratislavy
4
Galéria

Muž zomrel v autobuse bratislavskej MHD

V piatok zostal autobus mestskej hromadnej dopravy č. 63 odstavený na Pasienkoch. V autobuse zomrel človek. Údajne dostal infarkt.

Viac sa dočítate TU.

Bratislavčania sa stále najviac prepravujú autom

V tomto týždni vás tiež zaujalo, že automobilová doprava v Bratislave stále dominuje. Takmer 40 percent Bratislavčanov sa prepravuje autom, 33 percent verejnou dopravou, 26 percent peši a 1,6 percenta bicyklom. Vyplýva to z analýzy v akčnom pláne rozvoja cyklistickej a pešej dopravy hlavného mesta pre rok 2017.

Viac sa dočítate TU.

V Starom Meste vznikne nový parčík. Práce sú v plnom prúde

Bratislavčania sa môžu tešiť na nový oddychový priestor, ktorý vznikne na Svoradovej ulici v Starom Meste. Parčík bol v minulosti súčasťou historickej Pálffyho záhrady, ktorá sa rozprestierala medzi dnešnými ulicami Zámockou, Zochovou a Palisádmi. Posledné roky bol však zanedbaný a opustený. To by sa malo onedlho zmeniť.

Viac o obnove parku sa dočítate TU.

Vychutnajte si obľúbený film v unikátnom farebnom kine

Máte radi atmosféru kina? Minulé leto otvorili neďaleko Bratislavy unikát spomedzi kín. Môžete si v ňom pozrieť film v z pohodlných tuli vakov. Tie sú umiestnené v špeciálne navrhnutých kójach, ktoré vám zaručia dostatočný pocit súkromia a priestoru na túlenie. Nechýbajú ani držiaky na občerstvenie.

Kde toto kino nájdete, sa dočítate TU.

AKO VYZERÁ DEŇ vodiča MHD: Jazdiť v dnešnej premávke je stále náročnejšie

Práca vodiča bratislavskej MHD je náročná a zodpovedná úloha. Chcete vedieť, čo považuje vodič električky na svojej práci za najzaujímavejšie?

Dočítate sa TU.

Ak chcete mať prehľad o aktuálnom dianí v hlavnom meste, lajknite si Facebook Bratislava24.sk.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM