Adriana Banásová Rôzne

Top 5 tém tohto týždňa: Študentský život v Mlynskej doline, očkovanie populácie aj nový park v Petržalke.

Opäť tu máme koniec týždňa. Aj dnes sme pre vás preto pripravili prehľad tých najzaujímavejších príspevkov, ktoré počas uplynulých dní medzi Bratislavčanmi rezonovali. Prečítajte si ich ešte raz.

Ilustračný obrázok k článku Top 5 tém tohto týždňa: Študentský život v Mlynskej doline, očkovanie populácie aj nový park v Petržalke.
Zdroj: Dnes24.sk

Top téma č.1: Výhody a nevýhody študentského života v Mlynskej doline + FOTO

Niektorí mladí ľudia odtiaľ utekajú, iní si toto miesto nevedia vynachváliť. Reč je o študentskom mestečku, ktoré sa nachádza v Mlynskej doline a slúži ako ubytovanie pre mladých zo všetkých kútov Slovenska. Navštívili sme tamojšie internáty, aby sme zistili, ako sa tam cezpoľným študentom nažíva.

Celý príspevok si prečítajte tu: Výhody a nevýhody študentského života v Mlynskej doline + FOTO

Top téma č.2: Opäť tu máme predĺžený víkend. Zistili sme za vás, ako budú počas zajtrajšieho sviatku otvorené obchody a nákupné centrá v Bratislave

Pred necelým týždňom sme si užívali predĺžený víkend vďaka Sviatku práce a už nás čaká ďalšie voľno. To však neplatí pre zamestnancov obchodov a nákupných centier. Zajtra budú takmer všetky reťazce a „obchoďáky“ otvorené podľa bežných otváracích hodín, až na niekoľko výnimiek.

Celý príspevok si prečítajte tu: Opäť tu máme predĺžený víkend. Zistili sme za vás, ako budú počas zajtrajšieho sviatku otvorené obchody a nákupné centrá v Bratislave

Top téma č.3: Čo čaká obyvateľov Petržalky? Športová hala, rezidenčné parkovanie, či sociálny taxík. Poslanci schválili priority

Na rokovaní petržalského zastupiteľtva sa poslanci dohodli na hlavných cieľoch smerovania mestskej časti. Je to rámcový plán na obdobie 2015–2018 a obsahuje najmä plány na vylepšenie kvality života obyvateľov Petržalky.

Celý príspevok si prečítajte tu: Čo čaká obyvateľov Petržalky? Športová hala, rezidenčné parkovanie, či sociálny taxík. Poslanci schválili priority

Top téma č.4: Nezaočkovaním populácie hrozí návrat epidémií

Zaočkovanosť voči osýpkam, ružienke a mumpsu klesla na rizikovú úroveň. Lekári varujú ľudí pred možným nárastom chorobnosti a vyzývajú k dôvere. Až 36 okresov Slovenska nedosiahlo 95 percentnú hranicu zaočkovanosti.

Celý príspevok si prečítajte tu: Nezaočkovaním populácie hrozí návrat epidémií

Top téma č.5: Nový park v Petržalke: Takto aktuálne vyzerá zrekonštruované Námestie hraničiarov

Petržalčania si už môžu užívať vynovený park na Námestí hraničiarov. Práce, ktoré mesiace stáli pre nepriaznivé počasie, opäť pokračujú. Na rekonštrukciu námestia získala mestská časť peniaze z Nórskeho finančného mechanizmu. Išlo o sumu 172-tisíc eur, celkové náklady predstavujú 220-tisíc eur.

Celý príspevok si prečítajte tu: Nový park v Petržalke: Takto aktuálne vyzerá zrekonštruované Námestie hraničiarov

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM