Nina Táborská Rôzne

Top 5 tém tohto týždňa: Nový Svet zábavy, najškaredšie dopravné uzly aj zmeny vo verejnej doprave

Opäť tu máme koniec týždňa. Aj dnes sme pre vás preto pripravili prehľad tých najzaujímavejších príspevkov, ktoré počas uplynulých dní medzi našimi čitateľmi zarezonovali najviac. Prečítajte si, čo zaujíma Bratislavčanov.

Ilustračný obrázok k článku Top 5 tém tohto týždňa: Nový Svet zábavy, najškaredšie dopravné uzly aj zmeny vo verejnej doprave
Zdroj: Dnes24.sk

V Bratislave otvorili obrovský detský Svet zábavy

5-poschodový Megahrad, rôzne atrakcie, lezecká veža, autodráha, trampolíny, preliezačky, pieskovisko, tvorivé dielničky či divadielko. To všetko je súčasťou len pred pár dňami otvoreného Sveta zábavy, ktorý je určený všetkým deťom od jedného až do 15 rokov. Prečítajte si, čo všetko je jeho súčasťou.

Celý článok tu: V Bratislave otvorili obrovský detský Svet zábavy, láka na 5-poschodový Megahrad. Toto sú jeho najväčšie vychytávky

Rebríček najškaredších dopravných uzlov v Bratislave

Vozovne Dopravného podniku Bratislava sú neustále dopĺňané novými vozidlami, čím sa zvyšuje komfort cestujúcich. Je síce pekné, že sa Bratislavčania môžu voziť v pekných autobusoch, trolejbusoch a električkách, ale niektoré miesta, kde ľudia čakajú na svoj spoj, vyzerajú naozaj odpudzujúco. Prečítajte si, ktorých päť najškaredších pre vás vybrala Bratislava24.sk.

Celý článok tu: Pozrite si rebríček 5 najškaredších dopravných uzlov v Bratislave + FOTO

Ďalšia výluka električiek

Centrum Bratislavy dostane opäť zabrať. V lete je totiž na Štúrovej ulici naplánované kladenie koľají pre električku, ktorá bude smerovať do Petržalky a kvôli tomu bude odstavená električková trať vedúca cez zastávku Jesenského.

Celý článok tu: Počas leta nebudú po Jesenského ulici jazdiť električky

Rozhovor so Zuzanou Kronerovou

Významná herečka nám porozprávala nie len o predstaveniach, ale aj o svojom pohľade na dnešné dramatické umenie a konzumnú spoločnosť.

Celý článok tu: Zuzana Kronerová: Dnešná konzumná doba nás bohužiaľ núti len k nezáväznej zábave. A preto je dobré, že sú festivaly ako Nová dráma

Tragická nehoda

Päticu najčítanejších člnkov bohužiaľ uzatvára správe o tragickej nehode, pri ktorej vyhasol život 55-ročnej vodičky. Tá sa zatiaľ z nezistených príčin zrazila s oproti idúcim nákladným autom.

Celý článok tu: Tragická nehoda na Gagarinovej ulici

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM