Rôzne

TOP 5 najbláznivejších vychytávok Dobrého trhu na Jakubáku + FOTOGALÉRIA

Dobrý trh je tradične prehliadkou originálnych produktov a služieb. Aj ten dnešný na Jakubáku, teda Jakubovom námestí, nie je výnimkou. Okrem skvelej hudby, špecialít sladkých i slaných, tuhých či tekutých, si na ňom môžete kúpiť kadejaké vychytávky. My sme sa preto pozreli na pulty predajcov.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 najbláznivejších vychytávok Dobrého trhu na Jakubáku + FOTOGALÉRIA
Zdroj: Dnes24.sk

Vyberať veru bolo z čoho a preto berte náš prehľad ako čiste subjektívny. Každý by si tam našiel svojich TOP 5, toto je ale náš rebríček a my sme doň zaradili tieto tovary:

5. miesto: Tričko What's up gazda

Odkedy Radoslav Procházka vrátil slovo „gazda“ do bežného slovenského jazyka, stalo sa zjavne „hashtagom“ vhodným aj na tričká. Toto by sa mohlo stať oficiálnou uniformou strany Sieť. Prípadne ho odporúčame aj ako vhodný darček pre Igora Matoviča, ktorý gazdu Procházku rád nahráva.

4. miesto: Sadenice dubov

Pestovať paradajky na balkóne je retro. Kúpte si dub! Navyše dub kedysi starí Slovania (nepliesť si so starými Slovákmi!) zasvätili bohovi Perúnovi a s tým je dobré byť zadobre.

3. miesto: Látková jelenia trofej

Vypchaná jelenia hlava aj s parožím patrí k typickým interiérovým vychytávkam v mnohých domácnostiach. Milovníci zvierat boli doteraz o tento vhodný bytový doplnok ochudobnený. Až kým niekoho nenapadlo vyrobiť niečo podobné z textilu. Odporúčame doplniť nápisom „Kvôli tejto trofeji nezomrelo ani jedno zviera!“

2. miesto: Tričko Bowie ma hlava

Dôvodov je viacero: a) Ide leto a tričko sa vždy zíde. b) David Bowie je kráľ už asi 200 rokov a svojou muzikou stále dokáže príjemne prekvapiť. c) Každého správneho Slováka aspoň raz do týždňa bowie hlava, zvyčajne v sobotu ráno. A dnes je sobota.

1. miesto: Šálka s Ľudovítom Štúrom

Lebo Ľudovít Štúr bol kráľ ešte skôr ako David Bowie. Navyše je akurát jeho rok a tak sa hodí mať ho na šálke, navyše ak je z modranskej keramiky.

Prečítajte si aj: Prinášame kompletný prehľad Bratislava pre všetkých na sobotu a nedeľu. Program je naozaj bohatý, určite si vyberiete

Najbláznivejšie vychytávky Dobrého trhu na Jakubáku
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM