Nikola Richterová Rôzne

To tu ešte nebolo! Na Valentína manželom v Ružinove postrážia deti, aby si mohli užiť romantiku

Mestská časť Ružinov berie Národný týždeň manželstva vážne. Druhý februárový týždeň bude sprevádzaný hneď niekoľkými zaujímavými udalosťami. Najdôležitejší deň je prirodzene 14. február, teda deň svätého Valentína, kedy sa uskutoční špeciálny swingový tanečný večer v ružinovskom Dome kultúry.

Ilustračný obrázok k článku To tu ešte nebolo! Na Valentína manželom v Ružinove postrážia deti, aby si mohli užiť romantiku
Zdroj: TASR

Bratislavský Ružinov pripravuje sériu podujatí, ktorými chce prispieť k Národnému týždňu manželstva, vyhláseného na týždeň od 9. do 15. februára. Mestská časť vyhlási a odmení najdlhšie žijúci manželský pár v Ružinove a na Valentína počas noci postráži deti rodičom, ktorí si budú chcieť urobiť večer pre seba.

„Pre deti pripravujeme v Areáli hier Radosť na Štrkovci a v jednej z našich základných škôl program, vrátane karnevalového večera v maskách, s tým, že tu budú môcť aj prespať,“ vysvetlila hovorkyňa Ružinova Miroslava Štrosová.

Mestská časť takisto vyhlási súťaž o najoriginálnejšiu fotku manželského páru a odmení aj tých, ktorí sa zosobášia práve počas Národného týždňa manželstva.

V sobotu 14. februára sa uskutoční aj swingový tanečný večer pre manželské páry v ružinovskom Dome kultúry, v pláne je takisto poskytnúť pre manželov zľavy v reštauráciách, kaviarňach a cukrárňach v Ružinove.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM