Kultúra

TIPY NA VÍKEND: Sviatočné dni budú bohaté na skvelé koncerty. Nenechajte si ich ujsť!

Ak sa vám na Štedrý deň nechce sedieť doma pri rozsvietenom stromčeku, zájdite na koncert. Vianočný rockový kolotoč roztočí Billy Barman aj Slobodná Európa.

Ilustračný obrázok k článku TIPY NA VÍKEND: Sviatočné dni budú bohaté na skvelé koncerty. Nenechajte si ich ujsť!
7
Galéria
Zdroj: Bratislava24.sk/TASR

OBD na Vianočných trhoch

Aj tento piatok Vianočné trhy na Hviezdoslavovom námestí spestrí skvelý koncert. Na pódiu sa predstaví známa slovenská rocková kapela OBD a Robo Roth.

piatok / Hviezdoslavovo námestie / 17:00 hod. / vstup voľný

90s Party

O znovuzrodenie legendárnej kapely Kurta Cobaina sa postará kapela Nirvanas a rezonujúce skladby namiešajú DJ Babika a Talkshow DJs. Zo spomienok v Dunaji vytiahnu obľúbené spoločenské a počítačové hry či výzdobu. Chýbať nebude ani dress code z obdobia, ktorému dominovali flanel, vyťahané svetre a deravé rifle.

piatok / KC Dunaj / 21:00 hod. / vstupné 5 eur

Vianočný koncert FRAGILE

Bez použitia hudobných nástrojov, teda a cappella, skupina FRAGILE interpretuje známe rock/pop/jazzové hity svetových umelcov. Ich najväčšou prednosťou sú tituly súčasnej populárnej hudby. Hitom svetových autorov a interpretov dávajú svojou kreativitou a hravosťou novú tvár. Ich predstavenia sú plné nielen výbornej hudby, ale aj skvelého humoru, vďaka ktorým zažijete neopakovateľný večer plný jedinečnej zábavy.

piatok / DK Zrkadlový háj / 19:30 hod.

Noc lampášov pri bunkri B-S 4

Počas tejto už tradičnej akcie na konci sezóny, si môžete prezrieť objekt B-S 4 “Lány” v tajuplnom zlatistom osvetlení a zažiť pravú atmosféru života v bunkri tak, ako ho zažívali naši vojaci v tridsiatych rokoch minulého storočia.

piatok / bunker B-S 4 / 18:30 hod.

Anjelská kapustnica

Mestská časť Bratislava-Dúbravka organizuje druhý ročník Anjelskej kapustnice. Bude ju za symbolickú sumu predávať každému, kto chce prispieť rodine, ktorá nemá toľko šťastia ako my, zdraví. Tento rok poputuje vyzbieraná finančná hotovosť rodine, ktorá je v náročnej životnej situácii. Jej príbeh sa dozviete TU.

sobota / Daniel´s pub na Lysákovej ulici / 15:00 hod. / vstup voľný

Born To Dance

Born To Dance Party je určená pre všetky tancuchtivé duše, ktoré sú zvyknuté pretancovať celú noc na parkete. Počas sobotňajšej akcie sa môžeš tešiť na Hip Hop, R'n'B, Funk, či Trap.

sobota / Nu Spirit Club / 22:00 hod. / vstupné 3 eurá

Cisárove nové šaty

Klasický (tentoraz divadelne spracovaný) príbeh o márnivom cisárovi, ktorý naletel krajčírovi a nechal si od neho ušiť neviditeľné šaty. Je veľmi ťažké byť Cisárom a určovať trendy! V hre účinkujú: Marcel Nemec/ Miroslav Málek, Tomáš Palonder/ Lukáš Dóza, Michal Rovňák/Cyril Žolnír.

sobota / Divadlo La Komika, Michalská 5 / 16:00 hod. / vstupné 12 – 15 eur

Vianočné plávanie ľadových medveďov

Otužilci z občianskeho združenia Ľadové medvede skočia do studených vôd Veľkého Draždiaka na Štedrý deň. Povzbudiť ich môžete z brehu pri reštaurácii Oáza.

nedeľa / Veľký Draždiak, pri reštaurácii Oáza / 10:00 hod.

Billy Barman – Tri Oriešky po večeri?

Máte chuť na netradičný Štedrý večer? Príďte ho prežiť s kapelou Billy Barman do bratislavského MMC. Čaká na vás živý betlehem a množstvo zaujímavých hostí a prekvapení. Vítaný je samozrejme slušný sviatočný outfit. Dvere MMC sa otvoria o 22:00, koncert začne s úderom 23:00 hod. Po koncerte sa môžete tešiť na voľnú zábavu.

nedeľa / Majestic Music Club, Karpatská 2 / 22:00 hod. / lístky zoženiete TU

Slobodná Európa – Vianočný polnočný koncert

Už po šiestykrát za sebou odohrá Slobodná Európa tradičný Vianočný polnočný koncert v bratislavskom Randal Clube. Klub sa otvára o 21:00 hod. a po koncerte so začiatkom presne o polnoci bude pokračovať voľná zábava do skorých ranných hodín…

nedeľa / Randal Club, Karpatská 2 / 21:00 hod. / vstupné 13 eur

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM