Kultúra

TIPY NA VÍKEND: Cestovanie v čase aj štýlové kúsky od fashion blogeriek

Víkend sa tentoraz ponesie v znamení búrz a nákupov. Pohrabeme sa v hudbe, knihách aj štýlových kúskoch od šikovných slovenských fashion blogeriek.

Ilustračný obrázok k článku TIPY NA VÍKEND: Cestovanie v čase aj štýlové kúsky od fashion blogeriek
5
Galéria

Fresh burza kníh

Opäť je tu možnosť obohatiť si svoju knižnicu o nové i staršie knižky, jedinečné prvé vydania či preklady. Chýbať nebude ani cudzojazyčná literatúra. Ozvláštnením burzy budú znova aj LP platne rôznych žánrov ako rock, pop, folk, metal, country a mnohé ďalšie. Platne si budete môcť nielen kúpiť, ale si ich priamo na mieste aj vypočuť.

sobota / 9:00 – 16:00 hod. / Fresh Market / vstup voľný

Trh – Piac – Markt

Trh v Starej tržnici ponúka sezónne potraviny vyrobené a vypestované farmármi a malovýrobcami z okolia Bratislavy, ako aj kvalitné špeciality z krajín vzdialenejších. Kúpiť si tu môžete sezónne ovocie a zeleninu, mäsové a mliečne výrobky, pečivo, cukrovinky a iné delikatesy, nápoje.

Kadžú sobotu o 11:00 hod. sa na poschodí koná Detské divadielko, k dispozícii je aj detský kútik.

sobota / 10:00 hod. / Stará tržnica / vstup voľný

Ochutnávka čerstvých zelených čajov

Príďte ochutnať čerstvé špeciality z kategórie zelených čajov. Ochutnávať sa bude produkcia z Nepálu, Darjeelingu a Taiwanu. Čaje, ktoré sú pestované v čistom horskom prostredí, bez použitia chémie. Aj napriek tomu sú za veľmi príjemné ceny, takže je možnosť využiť ochutnávku na doplnenie zásob.

sobota / 11:00 – 14:00 hod. / Literárna čajovňa a kaviareň / príspevok je 10 eur

Bloger bazár

Všetky fashionistky, pozor! Máte tu jedinečnú možnosť doplniť svoj šatník o štýlové kúsky od šikovných slovenských fashion blogeriek, ktoré sa touto formou rozhodli vytriediť svoje šatníky a podporiť touto formou recykláciu. V dnešnej fast fashion dobe je to skvelá možnosť, ako aspoň trochu spraviť niečo prospešné pre našu planétu. Vďaka takýmto akciám sa zároveň viete dostať ku naozaj krásnym kúskom a byť aj atraktívne a trendy.

Môžete sa tešiť, na rozličné trendy kúsky, ktoré si hľadajú svojho nového majiteľa. Štýlové oblečenie, doplnky, obuv, bižutéria a mnoho iného. Máte sa naozaj načo tešiť. Práve preto neváhajte a spríjemnite si sobotu návštevou Satori Stage.

sobota / 13:00 hod. / Satori Stage / vstup voľný

Bazár na hudobnej ulici

Ak patríte k vyznávačom dobrej hudby alebo si potrpíte na hi-fi techniku, toto je skvelá príležitosť rozšíriť si svoju zbierku o ďalšie zaujímavé kúsky. V multifunkčnom priestore Bless x Nu spirit, priamo nad Nu Spirit barom, sa v sobotu uskutoční ďalší bazár na hudobnej ulici.

sobota / 15:00 hod. / Medená 16

Virtuálna prehliadka

Vidieť legendárne i unikátne modely Volkswagen na jednom mieste môžete na výstave Cestujte v čase s Volkswagen Slovakia. Navyše, každú sobotu a nedeľu môžete od 12:00 do 16:00 hod. v Múzeu dopravy Bratislava zažiť virtuálnu prehliadku montážnej haly na vlastné oči.

sobota a nedeľa / 12:00 hod. / Múzeum dopravy

Tipy na víkend
5
Galéria
Zdroj: NOSENE
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM