Kultúra

TIPY NA SILVESTROVSKÉ OSLAVY: Kde v Bratislave môžeme privítať nový rok?

Nemáte ešte program na silvestrovskú noc? Chceli by ste privítať nový rok vo veľkom štýle? Prinášame vám prehľad miest, kde sa zabavíte až do rána.

Ilustračný obrázok k článku TIPY NA SILVESTROVSKÉ OSLAVY: Kde v Bratislave môžeme privítať nový rok?
9
Galéria
Zdroj: TASR

Silvester v centre mesta

Silvestrovské oslavy v Bratislave sa budú niesť v znamení svetelnej šou i diskotéky pod holým nebom. Chýbať nebude ani polnočný ohňostroj odpálený z lode na Dunaji. Tentoraz však nebude za hudobného sprievodu Straussovho známeho valčíka Na krásnom modrom Dunaji, ale sprevádzať ho bude modernejšia hudba.

Námestie Ľudovíta Štúra a Hviezdoslavovo námestie / od 22:00 hod. / vstup voľný

Silvester v Kabarete 22

Príďte sa rozlúčiť so starým rokom a privítať ten nový v štýle 80. rokov. Celý večer hrá a spieva Funky Dj Maroš. Okrem skvelej zábavy vás čaká večera formou bohatých švédskych stolov, drink na privítanie, polnočná kapustnica aj malá fľaša sektu.

Kabaret 22 / od 19:00 hod. / vstupné 30 eur

Silvester vo Fuge

Nemáte ešte program na Silvestra a všetky chaty alebo podniky sú už rezervované. Nezúfajte a príďte sa zabaviť do Fugy. O muziku sa budú starať len tí najpovolanejší – DJi Trashman a HellHound (Voodoo Beats) spolu s Gargamelom (TrsniSi). Tí budú servírovať prierez hitov od raného rock&rollu až po súčasné hity.

Fuga / od 22:00 hod. / vstupné 4 eurá

Silvester so Zónou A

Po dvoch rokoch si slovenská legendárna punkrocková kapela Zóna A zopakuje silvestrovský koncert v bratislavskom Randal Clube. Dvere klubu sa otvoria o 20:00 hod. a silvestrovská zábava potrvá až do skorých ranných hodín. V cene vstupenky je okrem samotného koncertu Zóny A, ktorá si na pódium zavolá aj viacerých hostí, aj kapustnica grátis v neobmedzenom množstve počas celej noci pre každého.

Randal Club / 20:00 hod. / vstupné 20 eur

Silvester na vlnách Dunaja

Zažite legendárny Silvester na hudobných vlnách Dunaja. Večer vás čaká pestrý hudobný program, ktorý odpália originálne kompozície nepoznajúce hranice medzi žánrami francúzskej kapely Attentat Fanfare a world music sety DJov Matthewa a Julaha. Polnočné mecheche si vychutnáte so šampanským na luxusnej terase s parádnym výhľadom na ohňostroj.

KC Dunaj / od 20:00 hod. / vstupné 29 eur v predpredaji v bare v KC Dunaj

Rockový Silvester

Príďte sa rozlúčiť so starým rokom a privítať ten nový v rockovom štýle a s kvalitnou hudbou v podaní DJa Rada Meššu. Okrem dobrej hudby a super zábavy sú pripravené akciové drinky a rôzne zábavné súťaže.

RockOK / od 20:00 hod. / vstup voľný

Silvester v Nu Spirit Clube

Chcete osláviť posledný deň v roku ako sa patrí, Sssilvester v Nu Spirit Clube je pre vás ako stvorený. Okrem kruhu priateľov vás privítajú DJs L Plus, Yanko Kral, Olis Bakulu b2b Slight, Sabotage, Stame, Fancy & UnclPete. Výborná zábava potrvá do neskorých ranných hodín.

Nu Spirit Club / od 22:00 hod. / vstupné 10 eur, po polnoci 15 eur

All inclusive Silvestrovská párty

Bratislavský Silvester sa bude aj tento rok niesť v rytme energického tanca. V tanečnom klube La Bomba na vás čaká úžasná silvestrovská párty s nenapodobniteľnou atmosférou. Pripravené budú tri pódia, na ktorých dídžeji zahrajú hity, ktoré vás zaručene roztancujú.

La Bomba / od 21:00 hod. / vstupné 40 eur v predpredaji, 50 eur na mieste

Silvester v Bratislave 2016
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM