Rôzne

Tip na výlet: Zoberte deti a oddýchnite si na ranči plnom zvieratiek

Hľadáte ideálne miesto na rodinný výlet? Máme pre vás jeden tip. Ranč pod Babicou ponúka zábavu a relax pre deti i dospelých.

Ilustračný obrázok k článku Tip na výlet: Zoberte deti a oddýchnite si na ranči plnom zvieratiek
8
Galéria
Zdroj: Ranč pod Babicou

Chceli by ste nachvíľu „utiecť“ od každodenných povinností a využiť posledné ako-tak teplé dni na relax v prírode? Poznáme jedno miesto, ktoré vás zaručene očarí.

Exotické zvieratá

Len pár kilometrov od Topoľčian leží obec Bojná, ktorá je preslávená Rančom pod Babicou. Ten ponúka aktívne využitie voľného času pre všetkých, ktorí milujú prírodu, čerstvý vzduch, zvieratá či turistiku.

Na ranči môžete obdivovať viac ako 40 druhov zvierat zo šiestich kontinentov Zeme. Nájdete tu aj exotické zvieratá ako tigre, klokany, surikaty či lamy. Taktiež sa tu nachádzajú aj živočíchy, ktoré poznáme z našich končín ako jelene, muflóny alebo medvede. Nechýbajú ani kone, na ktorých sa nebojácne deti môžu povoziť.

Deti sa môžu vyšantiť aj na detskom ihrisku a športuchtivý si zahrajú plážový volejbal.

Ulovte si rybu

Na svoje si tu prídu aj vášniví rybári. K dispozícii sú dva rybníky, kde si môžete, aj bez rybárskeho lístka, vyskúšať lovecké schopnosti. Ulovenú rybu si potom môžete sami opiecť na grile.

Ak máte chuť na niečo iné, v miestnej reštaurácii si stopercentne vyberiete. Ak sa vám nebude chcieť ísť domov, ubytovať sa môžete v penzióne alebo v rodinných chatkách.

Ranč pod Babicou je pre návštevníkov otvorený denne počas celého roka. Viac informácií nájdete na webovej stránke ranča.

Zdroj: YouTube.com
Ranč pod Babicou
8
Galéria
Zdroj: Ranč pod Babicou
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM