Kultúra Rôzne

Tip na výlet: Zažite trojdňový divadelný maratón v budmerickom kaštieli

Budmerice sa po roku stanú opäť centrom divadelného umenia. Vychutnajte si predstavenia divadelníkov z rôznych kútov Slovenska aj zo zahraničia.

Ilustračný obrázok k článku Tip na výlet: Zažite trojdňový divadelný maratón v budmerickom kaštieli
4
Galéria

Tretí júlový víkend bude dedinka Budmerice žiť divadlom. V nádhernom prostredí budmerického kaštieľa sa uskutoční 5. ročník najväčšieho ochotníckeho divadelného festivalu na Slovensku Kasiopeafest.

Divadlo aj hudba

Do Budmeríc prídu divadelníci zo všetkých kútov Slovenska, dokonca aj zo zahraničia, aby na javisku priamo pred kaštieľom predviedli svoje herecké či spevácke umenie. Program festivalu sa začína už v piatok podvečer a divadelné hry si môžete vychutnávať až do nedele.

Repertoár festivalu bude pestrý, takže si na svoje prídu deti aj dospelí. Divadelní nadšenci budú mať na výber z rôznych žánrov od komédie až po divadelnú poéziu.

Okrem skvelých divadelných súborov zahrajú aj hudobné kapely. Návštevníci sa môžu tešiť na vystúpenie finalistu prvej série speváckej šou Superstar Roba Miklu. Prichystané budú aj workshopy a rôzne diskusie vedené hercami, režisérmi a dramaturgami SND. Kompletný program festivalu nájdete TU.

Divadelný festival Kasiopeafest sa v areáli budmerického kaštieľa uskutoční v dňoch 14. až 16. júla. Vstupné na podujatie je dobrovoľné.

Divadelný festival Kasiopeafest
4
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM