Tlačové správy

Tip na víkend: Bory Mall chystajú dva dni nabité zábavou a adrenalínom!

Načerpajte energiu pri netradičných in-doorových športoch a otestujte si svoju zdatnosť a šikovnosť na akcii Borci z Bory Mall. A to nie je všetko! Nechajte sa pohodlne odviesť na DOD Markíza a užite si zábavu v zákulisí známej televízie.

Ilustračný obrázok k článku Tip na víkend: Bory Mall chystajú dva dni nabité zábavou a adrenalínom!
Zdroj: Bory Mall

Pridajte sa aj vy a spravte niečo pre svoje zdravie. Už cez víkend 26.-27.8.2017 si môžete vyskúšať rôzne aktivity s aktivizer.sk, medzi nimi napríklad Virtuálnu realitu, Street work, Archery Tag, Jógu, Zumbu, Jumping fitnes, in-door cyklink, slack line či bouldering.

Pre tých najakčnejších borcov nebudú chýbať ani súťaže. Nárok na odmenu má každý, kto zvládne minimálne 8 súťažných disciplín. Ukážky z jednotlivých aktivít budú prebiehať počas celéhovíkendu na hlavnom námestí BORY MALL .

Počas najbližšieho víkendu pre vás navyše v TV Markíza pripravujú aj obľúbené DOD Markíza. Zaparkujte pohodlne na hlavnom parkovisku Bory Mall a využite kyvadlovú dopravu zadarmo, ktorá vás dopraví priamo tam! Možno máte doma budúceho filmára, kameramana, režiséra či moderátora a prehliadka televízneho štúdia alebo stretnutie so známymi tvárami z televíznej obrazovky vám pripravia nezabudnuteľné zážitky.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Bory Mall
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM