Tlačové správy

Tip na podujatie: Privítajte leto športom na Kuchajde a dajte si do tela!

Teplota stúpa a s ňou aj dobrá nálada. Vytiahnite zabudnuté kopačky či tenisky a zvolajte partiu - ide sa športovať!

Ilustračný obrázok k článku Tip na podujatie: Privítajte leto športom na Kuchajde a dajte si do tela!
Zdroj: Dnes24.sk

Sieť fitness štúdii FIT UP!, ktorá je známa najmä pre svoje kvalitné fitness centrá v Bratislave, organizuje pre všetkých nadšencov športu a fitness FIT UP! športový deň. Všetkých pozývajú prísť si zacvičiť aj von a zažiť príjemný deň plný dobre atmosféry a atraktívnych cien.

Činky necháme vo fitness centre – ideme hrať futbal

… a aj mnohé iné športy, na ktoré bežne vo fitku nie je priestor. Bude sa súťažiť aj trénovať, v tímoch no aj ako jednotlivci. Jednoducho, každý si tam príde na svoje. Rezervujte si však celý deň, prebiehať bude od 9:00 do cca 19:00. Pre všetkých, ktorí sa už teraz vidia na stupni víťazov sú už pripravené lákavé disciplíny a ceny. Prvou cenou pre všetky disciplíny bude členstvo vo FIT UP! a hlavnou cenou bude športové auto Hyundai Veloster od firmy Autocomodex, ktoré vyhrá jeden z účastníkov zrebovaním. Môže ho získať rovnako sutiažiaci, tak aj ten, ktorý si príde len zatrénovať.

A v akých disciplínach sa bude súťažiť? • tímy: futbal, streetball, plážový tenis • jednotlivci: beh, stolný tenis a Cross UP! (tréning vedený a hodnotený kvalifikovaným trénerom,pôjde o klasický kruhový tréning a tiež o TRX cvičenia s vlastnou váhou.)

Sú však aj takí, ktorí si chcú len dobre zatrénovať s profesionálom, ktorý im vysvetlí základné princípy a ako na to. Pre tých je pripravené špeciálne tréningové pásmo, ktoré sa skladá z pilatesu, tréningu behu a Cross UP!.

Štartovné a iné atrakcie

Vstup je pre všetkých zadarmo, spoplatnené sú len tréningy (Pilates, Cross Up! a beh), ktoré sa budú konať od 9.00 do 11.00 hod. a potom účasť na súťažiach (Cross Up!, beh, streetball, plážový tenis, stolný tenis a futbal, ktoré budú prebiehať od 11:00 do 19.00 hod.

Tí, ktorí sa rozhodnú aj súťažiť či zúčastniť sa limitovaného tréningového pásma, dostanú v cene štartovného (predpredaj 5 eur, na mieste 8 eur) aj bohatý uvítací balíček, možnosť získať lukratívne ceny, občerstvenie a pitný režim na mieste a mnoho ďalšieho. Takisto sú zaradení do žrebovania o hlavnú cenu – auto na víkend.

Presný postup prihlasovania sa a viac informácii nájdete na blogu fitness centra FIT UP!.

Miesta sú limitované alebo rýchlejší vyhráva

Vzhľadom na to, že možnosti areálu sú limitované, maximálne množstvo súťažiacich, a teda aj tímov, je vopred dané. Preto sa prihlásiť v predpredaji vypláca, pretože ak sa vypredajú všetky štartovné miesta, na mieste už sa nebude dať prihlásiť. Preto dlho s rozhodovaním neváhajte, pretože platí staré známe: kto prv príde, ten prv melie.

Rovnaká je situácia aj v tréningovom pásme pri pilatese a Cross UP! tréningu. Na to, aby mali zmysel a tréneri sa vám mohli naplno venovať, aby ste si z nich niečo ste si z nich niečo aj odniesli, budú tieto cvičenia v menších skupinkách po max 10 ľudí v dvoch cykloch. (prvý od 9 do 10:00, druhý od 10:00 do 11:00.)

Zaži outdoorový fitness v Bratislave, príď zažiť 20. 6. skvelú atmosféru na Kuchajdu na FIT UP! športový deň.

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Tip na podujatie: Privítajte leto športom Kuchajde a dajte si do tela!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM