Tlačové správy

Tip na knihu: Zabudnite na lieky, aj prírodné prostriedky sú pre vaše zdravie vhodné

Rôzne psychické problémy ako apatia, nespavosť, vnútorný nepokoj, syndróm vyhorenia ap. sa nemusia liečiť len chemickými liekmi.

Ilustračný obrázok k článku Tip na knihu: Zabudnite na lieky, aj prírodné prostriedky sú pre vaše zdravie vhodné
Zdroj: Bux.sk

O tom, ako sa s niektorými ťažkosťami vyrovnať prírodnou a prirodzenou cestou, sa dočítate v knihe Prírodné psychofarmaká . Možno trochu zložitý a odstrašujúci názov, ale v knihe nájdete množstvo užitočných tipov a rád. Obsahuje aj prehľad psychických problémov s príslušnými rastlinnými liečivami bez vedľajších účinkov.

V prvej teoretickej časti sa dozviete o psychických problémoch, terapiách, o chemických psychofarmakách a aký majú na náš organizmus negatívny účinok.
V druhej praktickej časti ponúka autorka prírodnú medicínu – osvedčené liečivé rastliny a ich využitie. Podrobné informácie o Bachových kvetoch či návod ako absolvovať „Liečivé cesty“.
Nájdete tam aj tipy a recepty na psychické problémy ako:

Nedostatok motivácie
Strach
Nechutenstvo
Depresívna nálada
Chronický únavový syndróm
Poruchy koncentrácie
Bezradnosť
Smútok
Stres

Vďaka prírodným liečivám môžete obnoviť svoj pokoj a istotu. Získať novú energiu do života. Naučíte sa lepšie zvládať náročné životné obdobia a osvojíte si samoliečebné sily svojho vnútra. S pomocou novej knižky Prírodné psychofarmaká odhalíte svoje potreby a objavíte úžasný svet liečivých rastlín.

Autorka Aruna Meike Siewert je liečiteľka a prednášateľka v odbore prírodná medicína. Tvrdí, že aj kríza predstavuje šancu, preto ju treba využiť.
„Keď sa vám zdá život ťažký, je to často znamením veľkých zmien. Krízy preto vždy predstavujú výzvu pre osobný rozvoj. Prirodzené prostriedky nás môžu na tejto ceste podporiť a zároveň aj zmierniť problémy, ktoré sa vo chvíľach prenikavých zmien objavia,“ vysvetľuje úspešná autorka a liečiteľka.

Zdroj: Bux.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM