Tlačové správy

Tip na knihu: Vyšla nová kniha Rakovina prsníka

Táto publikácia zahŕňa rady pre všetky oblasti súvisiace s chorobou. Možno si ju kedykoľvek otvoriť a vyhľadať potrebnú informáciu.

Ilustračný obrázok k článku Tip na knihu: Vyšla nová kniha Rakovina prsníka
Zdroj: Dnes24.sk

Novinka Rakovina prsníka podáva pomocnú ruku. Zodpovie všetky otázky týkajúce sa vzniku tohto ochorenia a účinných diagnostických a terapeutických metód. Autori opisujú prístupy, ktoré sa zameriavajú na celého človeka, dodávajú odvahu, zohľadňujú individuálne potreby a pomáhajú nadobudnúť duševnú rovnováhu.

Rakovina prsníka je ideálny sprievodca pre ženy, ktoré chcú k liečbe a uzdravovaniu pristupovať aktívne. Zoznámi vás s klasickými diagnostickými a liečebnými postupmi, ozrejmí vám mechanizmus účinku, metódu a postup, klady aj zápory, nezamlčí ani vedľajšie účinky. Nechýbajú hodnotenia odborníkov a praktické rady. Okrem klasickej liečby tu nájdete aj podrobné informácie o alternatívnych možnostiach liečby.

Autori sa v nej podrobne venujú liečebným postupom klasickej, ale aj alternatívnej medicíny. Šetrne sa zaoberá témami, ako je hľadanie príčin, alebo otázkou „Prečo práve ja?“ V kapitole o psychológii vám vysvetlí, kde môžu ženy v tomto ťažkom období nájsť psychickú podporu. Príbuzným a priateľom publikácia pomôže lepšie sa vžiť do situácie a rozpoloženia chorých žien a poskytnúť im čo najúčinnejšiu pomoc. Novinka Rakovina prsníka prináša obsiahly zdroj informácií, poskytuje podrobný prehľad a odborný pohľad na boj s chorobou. Od diagnózy, cez reakcie okolia, klasickú medicínu a jej liečebné postupy až po komplementárnu liečbu a účinné Bachove esencie, fytoterapiu, spagýriu ap.

Pozrite si viac o novej knihe Rakovina prsníka .

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM