Tlačové správy

Tip na knihu: V koži tohto hrdinu by ste byť určite nechceli!

Pred 6 dňami sa astronaut Mark Watney stal jedným z prvých ľudí, ktorí pristáli na Marse. Úžasná udalosť. Jedinečný krok ľudstva v snahách o osídlenie vesmíru. No nie vždy veci vyjdú tak, ako si predstavujeme a všeličo sa môže zrazu zvrtnúť. Dnes Mark nepochybuje, že bude prvý, kto na Marse zomrie!

Ilustračný obrázok k článku Tip na knihu: V koži tohto hrdinu by ste byť určite nechceli!
Zdroj: Dnes24.sk

Knižná novinka Marťan je vzrušujúce, ale aj vtipné čítanie nielen pre fanúšikov dobrodružnej sci-fi.

TRAILER vo VIDEOGALÉRII

Bola to naozaj úspešná misia. Až do chvíle, keď ju museli predčasne ukončiť pre piesočnú búrku, ktorá ohrozuje život posádky. Mark pri nej takmer zahynie, a keď sa preberie, nachádza sa v úplne novej životnej situácii. Ostal celkom sám na planéte, ktorá akoby sa ho zo všetkých síl pokúšala zabiť. Nemá ako oznámiť Zemi, že je nažive, a aj keby sa mu to podarilo, jeho zásoby ani zďaleka nepostačujú, aby prežil do príletu ďalšej kozmickej lode. Na druhej strane aj tak asi nebude mať dosť času, aby zomrel hladom. Poškodené vybavenie, kruté marťanské prostredie a starý známy „ľudský faktor“ so svojimi prešľapmi a chybami ho môžu zabiť oveľa skôr.

Mark však nie je ochotný len tak to vzdať. Vďaka svojej vynaliezavosti, technickým schopnostiam a zarytému odhodlaniu vytrvalo bojuje s jednou neprekonateľnou prekážkou po druhej. Vystačí mu silná vôľa a hlboké znalosti na to, aby prekonal neprekonateľné?

„Pri čítaní Marťana nebudete potrebovať nožničky na nechty…“, píšu v recenzii na Amazon.com

Začítajte sa do dobrodružného sci-fi príbehu Marťan .

Tip na knihu: Marťan TRAILER
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM