Tlačové správy

Tip na knihu: Čo by ste urobili, keby ste mohli zmeniť osud?

Tajná kniha rozpráva o osude a možnosti zmeniť ho. Je možné, že životná cesta každého z nás je vopred jasne určená...

Ilustračný obrázok k článku Tip na knihu: Čo by ste urobili, keby ste mohli zmeniť osud?
Zdroj: Dnes24.sk

Keď Grégory Samak vložil na internete svoju Tajnú knihu , okamžite získala obrovský ohlas a hneď vyskočila na vrchol rebríčka TOP 100 Kindle predajnosti e-kníh na Amazone. Pribúdali komentáre a nadšené reakcie čitateľov, ktoré sa šírili neuveriteľne rýchlo. Siahli po ňom vydavatelia v mnohých krajinách a kniha zarezonovala u čitateľov i kritikov.

Elias Ein je osamelý hrdina románu, ktorý sa na sklonku života utiahne do mestečka Braunau am Inn, kde chce v pokoji dožiť posledné roky. Osud starca sa však prepletie s dvoma inými osudmi.

Elias sa spriatelí so starožitníkom Gustavom zmietaným výčitkami, ktoré ho prenasledujú z minulosti, a ktorého jediným potešením je stará ošúchaná šachovnica. Súčasťou príbehu je aj Ti-tom, chlapec sirota, predierajúci sa životom, z ktorého však vyžaruje nezlomná odvaha, a so starcom sa zblíži aj vďaka vzácnej knižnici. A tá nie je v jeho príbytku ani zďaleka jediná.

Elias v prenajatom dome objaví utajenú miestnosť – tá skrýva vzácnu kartotéku, na stránkach ktorej je vpísaný osud každučkej ľudskej bytosti. Napokon zistí, že vďaka výnimočným schopnostiam tajnej knihy má moc pôsobiť na beh dejín a zvrátiť historické udalosti tak, aby zachránil svojich najbližších a ušetril tisícky ďalších nevinných životov…

Tajná kniha je nevšedný príbeh, ktorý rozpráva o priateľstve a odvahe, nenávisti a zbabelosti. Je kolážou osudov fiktívnych hrdinov, ale aj reálnych postáv neslávnych dekád minulého storočia, ktoré ovplyvnili dejiny.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM