Tlačové správy

Tip do kina + SÚŤAŽ: Ľadová udalosť horúceho leta je tu!

Prichádza piate pokračovanie jednej z najpopulárnejších animovaných filmových sérií – Doba ľadová: Mamutí tresk. Stretneme v nej všetkých starých známych hrdinov a pár úplne nových. Zapojte sa do našej súťaže o filmové ceny.

Ilustračný obrázok k článku Tip do kina + SÚŤAŽ: Ľadová udalosť horúceho leta je tu!
Zdroj: CinemArt

14. 7. 2016 prichádza ľadová udalosť roka a s ňou mamuty Manny a Ellie, večne priťahujúci problémy Sid, tiger Diego alebo vačice Crash a Eddie.

Sympatickým postavičkám požičajú svoje hlasy Richard Stanke, Jozef Švoňavský, Miloslav Kráľ, Elena Podzámska, Bianka Bucková, Viktor Horján, Tibor Frlajs, Gabriela Dzuríková, Marek Suchitra, Kristína Turjanová a ďalší

Nezabudli sme na niekoho? Samozrejme – na toho najdôležitejšieho, veveričiaka Scrata. Ten, ako je jeho nedobrým zvykom, v snahe uloviť konečne večne unikajúci žaluď spôsobí nehodu, z ktorej vznikne úplná katastrofa. Začne to tým, že vytrvalého Scrata naháňačka za žaluďom katapultuje do vesmíru. A tam, vďaka svojej povestnej nešikovnosti a nekončiacej smoly náhodne spustí sériu kozmických katastrof. To vedie k zásadnému ohrozeniu našej planéty, na ktorú zrazu mieri asteroid ako hrom a ohrozuje ľadový svet aj s jeho obyvateľmi.

A pretože sa naša partia skladá zo samých nefalšovaných a neohrozených hrdinov, nečaká na svoje vyhubenie, ale vydáva sa na záchrannú výpravu do tajomnej Geotopie. Síce im tam občas bude tuhnúť krv v žilách, ale to predovšetkým zimou, inak to bude hlavne sranda. A či sa Scrat konečne stretne so žaluďom? Kto vie…

Vyhercovia našej súťaže
Božena Veselá, Mária Baľová, Martin Potočný

Tip do kina + SÚŤAŽ: Ľadová udalosť horúceho leta je tu!
11
Galéria
Zdroj: CinemArt
Tip do kina + SÚŤAŽ: Ľadová udalosť horúceho leta je tu!
1
Galéria
Zdroj: CinemArt
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM