Tlačové správy

Technika, fotografie & najlepšia zábava

Rozjasnené očká, rozžiarené tváre - tieto technické vychytávky sa iste postarajú o veľké nadšenie. Objavte dokonalé nápady na darčeky pre milovníkov filmov, hudby, fotografie a najnovších technických trendov.

Ilustračný obrázok k článku Technika, fotografie & najlepšia zábava
Zdroj: Dnes24.sk

Kolekciu „Technika, fotografie & najlepšia zábava“ nájdete v Tchibo obchodoch od 30.novembra 2015 a v e-shope www.tchibo.sk pre držiteľov TchiboCard už od 24.11.2015.

Bezdrôtová myš ASTON MARTIN DBS

Originálny dizajn Aston Martin DBS so špeciálnym efektom dodatočného zapnutia reflektorov – to je štýlová počítačová myš. Ovládanie má rýchlu reakciu vďaka snímaniu s vysokým rozlíšením. Mini USB prijímač je možné uložiť do priehradky na batériu, ak sa nepoužíva. Balenie je vrátane batérie. Predbežná cena 29,95 €. 



Drevený gramofón

Drevený korpus je vyrobený z orechovej dyhy. Gramofón má integrovaný stereo predzosilňovač, remienkový náhon s 2 rýchlostnými stupňami, USB port pre konverziu vinylových platní do digitálnej formy a odoberateľný kryt proti prachu. Balenie je vrátane ihly a CD so softvérom. Predbežná cena 199 €.

Kufor na kolieskach v štýle Star Wars

Dvojcestný zips po celom obvode, teleskopická rukoväť, ktorú je možné zaaretovať, objem cca 20 l a hmotnosť cca 2 kg – to sú benefity kufra na kolieskach, ktoré svetielkujú. Predbežná cena 59,95 €.

Solárny budík riadený rádiovým signálom

Budík má možnosť podsvietenia ciferníka a quartzový strojček s tichým chodom. Napájanie je integrovaným solárnym panelom. Budík má aj integrovaný akumulátor na napájanie v noci. Predbežná cena 17,95 €.

Ministatív

Je možné ho použiť ako ručný statív alebo stojan. Má štandardný závit na uchytenie bežných kompaktných fotoaparátov, zrkadloviek a akčných kamier. Upevňuje sa skrutkou, preto je možné uhol sklonu ľahko nastaviť a zaistiť. Zložený meria cca 16 × 5 cm a rozložený cca 13 × 15 cm. Predbežná cena 14,95 €.



Bluetooth® reproduktor so svetelnými efektmi

Integrovaný akumulátor vydrží až 7 hodín. Rýchle spojenie so smartfónom je možné vďaka technológii NFC™. Má funkciu handsfree a vstup AUX, výkon 7 W, priame prehrávanie z pamäťových kariet Micro SD, prenos hudby cez Bluetooth 4.0 a napájanie cez mikro USB. Pogumovaný povrch slúži na ochranou proti striekajúcej vode. Predbežná cena 49,95 €.



USB flash disk „Minion“

Kapacita pamäte je 8 GB. Predbežná cena 19,95 €.




Náhradný akumulátor powerbank „Kameň“

6000 mAh na 3 nabitia akumulátora, nabíjací prúd max. 2,4 A, 2 výstupné porty USB 1× 5 V/2,4 A a 1× 5 V/1 A, 1 vstupný port s mikro USB – to sú parametre tohto super náhradného akumulátora v tvare kameňa. Balenie je vrátane nabíjacieho kábla s mikro USB a mini USB adaptérom. Predbežná cena 17,95 €.




Technika, fotografie & najlepšia zábava
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM