Tlačové správy

Tátoše, hudobné špičky, disco... Akcia, na ktorej nemôže chýbať žiadny milovník Divokého západu

Reč je o podujatí, ktoré už dávno prekročilo svojou veľkosťou a popularitou hranice regiónu, v ktorom sa koná. Každoročne zaplavia parkoviská autá so značkami od Bratislavy až po najvýchodnejší východ. Hádate o čom hovoríme? Malá pomôcka: Divoký západ...

Ilustračný obrázok k článku Tátoše, hudobné špičky, disco... Akcia, na ktorej nemôže chýbať žiadny milovník Divokého západu
Zdroj: TASR

Ak ste tipovali Ródeo Muráň, správne. 24. – 25. júla sa bude konať už jeho 23. ročník. Ide pritom o najväčšie a najstaršie podujatie svojho druhu v Európe. Do obce Muráň v revúckom okrese každoročne prichádzajú milovníci divokého západu a jazdenia na koňoch. Obzvlášť tí, ktorí majú v sebe súťažné gény.

Muránske ródeo nie je len o rodeo súťažiach, ale najmä aj o zábave. Na žiadnom ročníku nechýbajú známi speváci či hudobné skupiny. Aj tento rok sa, ako inak, predstavia legendy country scény, zábavové kapely a súčasné špičky slovenskej hudobnej scény.

Pre návštevníkov, ktorí sa rozhodnú stanovať, bude v areáli pripravené stanové mestečko. Pre ostatných návštevníkov budú dispozícii dve veľké záchytné parkoviská.

Program 23. ročníka Ródeo Muráň

(24. – 25. júl 2015, obec Muráň, lokalita Peprovice)

Piatok
Veslári
Rock Reunion
Heľenine oči
Kali a Peter Pann
MEGA Oldies Disco Párty

Sobota doobeda
Sčamba
Ródeo súťaže

Sobota popoludní
Žobráci
Ploštín Punk
U.K.N.D
Karel Gott Rock show
Kabát revival

Viac informácií nájdete aj na www.rodeomuran.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM