Tomáš Stupavský Futbal

Tak a je to tu! Po ďalšej prehre Slovana dostali Chovanec a Siegle padáka

Vedenie úradujúceho slovenského majstra ŠK Slovan Bratislava odvolalo po nedeľňajšej domácej prehre 1:3 s Trenčínom v rámci 24. kola futbalovej Fortuna ligy 2014/15 z funkcie trénera Jozefa Chovanca i jeho asistenta Horsta Siegla.

Ilustračný obrázok k článku Tak a je to tu! Po ďalšej prehre Slovana dostali Chovanec a Siegle padáka
Zdroj: TASR

Otázkou obsadenia uvoľnených postov v realizačnom tíme sa bude zaoberať v najbližších dňoch, informovala na Veľkonočný pondelok oficiálna internetová stránka „belasých“. Už v sobotňajšom derby na pôde Spartaka Trnava tak nastúpia hostia z Bratislavy pod taktovkou nového trénera.

Chovanec pôsobil v Slovane od októbra minulého roka. Mužstvo podľa www.skslovan.com viedol v 21 súťažných zápasoch, v ktorých dosiahol bilanciu 9 víťazstiev, 1 remízu a 11 prehier. Slovan je deväť kôl pred koncom sezóny v ligovej tabuľke až na piatej pozícii s minimálnou šancou na obhajobu majstrovského titulu, keď na vedúci Trenčín stráca 15 bodov. Navyše stroskotal už vo štvrťfinále Slovenského pohára – Slovnaft Cupu.

Prečítajte si tiež: Slovan sa musel na domácom trávniku skloniť pred umením Trenčína. Ten sa po víťazstve vrátil na čelo tabuľky

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM