Kultúra Rôzne

Symfonický orchester a slovenský rap na jednom pódiu? A prečo nie!

Najznámejší slovenský raper opäť prekvapuje. Rytmus chystá jedinečný koncert, ktorý spojí klasiku s hudbou ulice.

Ilustračný obrázok k článku Symfonický orchester a slovenský rap na jednom pódiu? A prečo nie!
3
Galéria

„Koncert, na ktorý som musel dospieť.“ Týmito slovami opísal očakávaný koncert člen skupiny Kontrafakt a známy slovenský raper Rytmus.

Rap a symfonický orchester

Fanúšikovia rapera ho poznajú ako umelca, ktorý rád experimentuje. Inak tomu nebude ani tentoraz. Rytmus chystá jedinečný koncert, na ktorom zažijete kombináciu zdanlivo nespojiteľného. V bratislavskej Incheba Expo Aréne vám predvedie spojenie svojej celoživotnej tvorby s hudobným prevedením jeho najväčších hitov v podaní živých nástrojov 55-členného symfonického orchestra.

Projekt takmer pol roka aranžoval Ľuboš Šrámek, pre ktorého to bola, podľa jeho vlastných slov, doteraz najväčšia profesionálna výzva. „Pod režisérskou taktovou Pavla Hudáka zahrá toto dychberúce audio-vizuálne predstavenie na viaceré zmysly a určite zanechá stopu na každom návštevníkovi, nielen na skalných fanúšikoch Rytmusa,“ približuje event na sociálnej sieti.

Populárny raper chce ukázať, že klasika a hip-hop majú k sebe bližšie, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Rytmus musel podľa vlastných slov na takýto typ projektu dospieť. Jedinečné vystúpenie, ktoré spojí klasickú hudbu s hudbou ulice, si užijú fanúšikovia Rytmusa už v decembri tohto roku. Lístky sú už v predaji. Projekt vám prináša agentúra Evency.

26. december 2017/ Incheba Expo Aréna / vstupenky TU / **vstup od 16 rokov

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM