Tlačové správy

SWAN nominovaný na ocenenie Najzamestnávateľ 2016

Spoločnosť SWAN, a. s., sa zaradila do skupiny firiem, ktoré môžu získať významné ocenenie za férový a profesionálny prístup k svojim zamestnancom a prostredie, ktoré pre svojich ľudí vytvárajú. Telekomunikačný operátor bude súťažiť v kategórii IT a telekomunikácie.

Ilustračný obrázok k článku SWAN nominovaný na ocenenie Najzamestnávateľ 2016
Zdroj: Dnes24.sk

Najzamestnávateľ je prestížna anketa, ktorú každoročne organizuje spoločnosť Profesia. Vďaka tejto súťaži môže aj telekomunikačný operátor SWAN zistiť reálny pohľad verejnosti, ako vníma firmu a jej celkový imidž.

„Už niekoľko rokov patríme k lídrom na slovenskom telekomunikačnom trhu, a to by nebolo možné bez našich zamestnancov. SWAN, a. s., je slovenská firma, so slovenskými vlastníkmi, ktorá prešla za dve desaťročia dlhú cestu od malej firmy k tretiemu najväčšiemu poskytovateľovi internetu v SR. Napriek tomu sa nám podarilo v spoločnosti zachovať rodinnú a priateľskú atmosféru. Zamestnanci, manažment a akcionári tvoria jeden tím, pracujú spolu, debatujú často vo vášnivej, no konštruktívnej atmosfére,“ komentoval nomináciu v prestížnej súťaži výkonný riaditeľ SWAN, a. s., Martin Mosný.

„Takáto nominácia zároveň zaväzuje,“ vraví M. Mosný a dodáva, že už dnes sa kompetentní členovia vedenia snažia implementovať vo SWANe najnovšie poznatky a metódy personálneho manažmentu. „Veľký dôraz kladieme na ďalší osobnostný a profesionálny rozvoj zamestnancov. V telekomunikačnom odvetví to ani inak nejde. Od vzdelaných a invenčných zamestnancov závisí úspech a progres celej firmy.“

SWAN pôsobí na trhu už viac ako 20 rokov a v súčasnosti zamestnáva 330 zamestnancov. Patrí k najväčším poskytovateľom internetu na Slovensku na vlastnej optickej sieti s európskymi parametrami. Poskytuje bohaté portfólio služieb pre biznis klientelu, vrátane cloudových služieb. Široká verejnosť ju vníma aj vďaka službe SWAN MULTIMEDIA, ktorá ponúka superrýchly internet, digitálnu televíziu a pevnú linku samostatne alebo v balíkoch.

Telekomunikačný operátor nedávno získal ocenenie Slovak Superbrands 2016 a umiestnil sa aj na 7. mieste v rebríčku najlepších zamestnávateľov v oblasti IT za rok 2015.

O víťazoch ankety Najzamestnávateľ rozhoduje verejnosť. Hlasovanie sa spúšťa 16.6.2016.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM