Rôzne

Stupavské trhy otvoria svoje brány. Príďte sa zabaviť, nakúpiť a ochutnať dobroty od výmyslu sveta

V Stupave bude cez víkend veselo. Zámocký park ožije tradičnými trhmi. Skvelá akcia ponúkne okrem originálnych ručných výrobkov aj člnkovanie a hudobné vystúpenia.

Ilustračný obrázok k článku Stupavské trhy otvoria svoje brány. Príďte sa zabaviť, nakúpiť a ochutnať dobroty od výmyslu sveta
Zdroj: bratislava.dnes24.sk

Stupavské trhy sa v meste preslávenom vynikajúcou kyslou kapustou stali tradíciou. Každoročne sa na ne tešia nielen miestni obyvatelia, ale aj výletníci z Bratislavy.

Skvosty ručnej výroby

Na Stupavských trhoch ukážu svoje výrobky najmä handmade predajcovia. Popri nákupoch budete môcť ochutnať kulinárske dobroty od výmyslu sveta. Súčasťou akcie bude aj BazArt zóna, kde sa predstavia výtvarníci a iní remeselníci. Tento rok si na trhoch budete môcť kúpiť zaujímavé kúsky oblečenia v štýle BOHO a Vintage. Nájdete tam aj zónu, kde bude možné predať aj kúpiť staré kúsky nábytku a dekorácií.

Okrem množstva výrobcov a predajcov si budete môcť zaspievať s miestnymi deťmi zo základných a umeleckých škôl, vystúpia viaceré folklórne súbory, dokonca aj baletky. Zlatým klincom kultúrneho programu bude vystúpenie skvelej speváčky Katky Koščovej a skupiny Jazz Wind.

Divadlo aj člnkovanie

V Kaštieľskom parku sa zabavia aj deti. Súčasťou veselého dňa bude divadelné predstavenie Dorotka z Fidorkova, počas ktorého drobcov hlavná hrdinka príbehu pozve do svojej čarovnej krajinky, ktorá je plná smiechu, zábavy a tanca. Ak by decká pri divadielku neobsedeli, sú pre nich pripravené atrakcie ako skákanie na trampolíne, člnkovanie a maľovanie na tvár.

Podrobný program nájdete TU.

sobota 20. mája / Kaštieľsky park, Stupava / od 9:00 do 19:00 hod.

Stupavsky park
6
Galéria
Foto: Katarína Winklerová
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM