Maros Palesch Krimi

Streľba v Kráľovej pri Modre

V Kráľovej pri Modre strieľal v rodinnom dome podnapitý 62-ročný muž.

Podnapitý 62-ročný muž zo Šenkvíc strieľal v rodinnom dome v obci Kráľová pri Modre. Informáciu o tom, že muž ohrozuje strelnou zbraňou svoju družku, dostala bratislavská polícia krátko pred 13.00 h. Na miesto hneď vyslala svoju hliadku, ktorá vyviedla ženu z domu do bezpečia. Pri incidente sa nikto nezranil, informoval bratislavský krajský policajný hovorca František Peczár.
Podľa zistení polície muž trikrát vystrelil v kuchyni. Streľbe predchádzali verbálne vyhrážky žene. Na miesto boli privolaní aj policajti z ohotovostného policajného útvaru a policajný vyjednávač. „Policajti z Pohotovostného policajného útvaru po vydaní pokynu riaditeľa Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave vošli do vnútra rodinného domu, kde zadržali podozrivú osobu,“ priblížil Peczár.
Dodal, že celá vec je riešená ako prečin nebezpečného vyhrážania. „Po dokázaní viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na 6 mesiacov až tri roky,“ zdôraznil hovorca, ktorý zároveň upozornil, že rýchlym operatívnym zásahom policajtov z Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave bolo zabránené ťažkej ujme na zdraví jeho družke a iným osobám.

Zdroj: TASR a KR PZ Bratislava

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM