Maros Palesch Krimi

Streľba na Gagarinovej ulici

Jednou z hlavných bratislavských dopravných tepien sa v piatok večer, 4. marca, ozvala streľba. Dva trolejbusy skončili s rozstrieľanými oknami.

Podľa informácií od vodičov volajúcich na linku dopravného servisu rádia VIVA, 0800 800 007, uzavreli policajti okolo 20:00 hod Gagarinovu ulicu v oboch smeroch pod nadjazdom Mierová. Vraj tam došlo k streľbe.

Poškodené boli dva trolejbusy, jeden jazdiaci do centra a druhý v protismere, na Dolné Hony. Zranený našťastie nikto nebol. V tomto čase sa však nedalo vyjsť ani z Mierovej ulice na Gagarinovu. Z Ružinova do Podunajských Biskupíc sa dalo dostať len po Slovnaftskej alebo cez Vrakuňu. Úsek bol sprejazdnený v oboch smeroch, po zadokumentovaní, približne o 22.45 hod.

Viacerí vodiči bratislavskej MHD sa nám ozvali, že to nebol prvý prípad streľby na autobusy, či trolejbusy. Podľa ich vyjadrení, začiatkom novembra minulého roka, v čase Pamiatky zosnulých, boli streľbou poškodené štyri autobusy na linke č. 39, v úseku od Trnavského Mýta až po konečnú na Súhvezdnej ulici. Taktiež sa vyskytla streľba na autobusy, asi pred troma týždňami, na linke č. 95 v Petržalke, v okolí Bradáčovej ulice, niekoľko dní za sebou, vždy okolo štvrtej hodiny rannej.

FOTO: Okno jedného z autobusov na linke č.39 z minulé­ho roka

Autor: Maroš Palesch foto: rf

STRELBA
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM