Jakub Forgács Samospráva

Stredopravá koalícia sa dohodla na spoločnom kandidátovi: Vo voľbách v Dúbravke podporí Zaťoviča

Martin Zaťovič do volieb vyráža s podporou šiestich strán. Dúbravka sa stala vôbec prvou mestskou časťou hlavného mesta, v ktorej sa podarilo sformovať širokú stredopravú koalíciu do komunálnych volieb.

Ilustračný obrázok k článku Stredopravá koalícia sa dohodla na spoločnom kandidátovi: Vo voľbách v Dúbravke podporí Zaťoviča
Zdroj: TASR

kandidátom SDKÚ-DS, KDH, SaS, NOVA, Mosta-Híd a OKS sa stal súčasný podpredseda Bratislavského kraja Martin Zaťovič (SDKÚ-DS). Zástupcovia strán už podľa SDKÚ-DS podpísali aj koaličnú dohodu o jeho podpore.

„V Dúbravke žijem od narodenia, navštevoval som tu jasle, škôlku, základnú školu, gymnázium a od roku 1994 som učiteľom na Gymnáziu Bilíkova. Dúbravka potrebuje zmenu a ja ju chcem spolu s poslancami presadiť. Naším spoločným cieľom je, aby v Dúbravke bola moderná, efektívna a transparentná samospráva, ktorá koná pre občanov,“ uviedol Zaťovič. Chcel by vyriešiť otázku Domu kultúry, vytvoriť lepšie podmienky na športovanie a voľný čas mládeže a zvýšiť kvalitu, adresnosť a dostupnosť sociálnych služieb pre občanov.

Široká stredopravá koalícia ponúka aj spoločnú kandidátku na poslancov Miestneho zastupiteľstva v Dúbravke. Zaťovič si spolu s kandidátmi na poslancov želá, aby sa táto široká koalícia stala vzorom pre ďalšie bratislavské mestské časti. „Spolupráca má byť na prvom mieste. Len tak môžu zvolení poslanci a starosta presadiť riešenia, po ktorých ľudia volajú. Táto koaličná dohoda je otvorená aj ďalším stredopravým stranám. Stále sa k nám môžu pridať,“ dodal.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM