Ľuba Lesná Krimi

Strážte si autá v Lamači na Bakošovej ulici: Prepichujú tam pneumatiky

Na Bakošovej ulici v Lamači opäť úradujú noční vandali, ktorí prepichujú pneumatiky na autách. Dokonca sa tým zaoberali aj lamačskí poslanci. K podobnému ničeniu pneumatík dochádzalo aj v decembri 2013.

Ilustračný obrázok k článku Strážte si autá v Lamači na Bakošovej ulici: Prepichujú tam pneumatiky
Zdroj: TASR

V rámci tejto témy na zasadaní miestneho zastupiteľstva vystúpil aj jeden z Lamačanov. Podľa neho môže byť páchateľom týchto skutkov niekto z obyvateľov Bakošovej ulice, ktorý je nespokojný s parkovacími možnosťami.

„Možno sa rozhodol takýmto spôsobom protestovať proti tomu, že obyvatelia dvoch novostavieb parkujú na parkovacích miestach, vyhradených pre obyvateľov pôvodných panelových bytoviek na Bakošovej ulici,“ uviedol občan Marek Orlík.

Lamačskí poslanci preto požiadali o zvýšený nočný monitoring Bakošovej ulice zo strany mestskej polície.

Zaujímavé je aj to, že postihnutí obyvatelia Lamača priveľmi neveria, že by sa odhalil páchateľ a tento vandalizmus príliš polícii nehlásia.

Policajný hovorca Michal Szeiff pre TASR uviedol, že za obdobie roka 2014 polícia eviduje iba jeden prípad prepichnutia pneumatiky na Bakošovej ulici. „Informáciami o viacerých prípadoch z posledných dní nedisponujeme, polícii nahlásené neboli,“ uviedol Szeiff.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM