han Tlačové správy

Strašidelné BLUDISKO priamo medzi panelákmi: Labyrintu plného príšer NEODOLÁTE! FOTO

Už túto nedeľu sa bude po celom svete oslavovať Halloween. Sviatok, ktorý si získava čoraz väčšiu priazeň Slovákov si môžete naplno užiť v 3D labyrinte v bratislavskej Petržalke.

Ilustračný obrázok k článku Strašidelné BLUDISKO priamo medzi panelákmi: Labyrintu plného príšer NEODOLÁTE! FOTO
10
Galéria

Petržalka už dávno nie je len sídliskom, kde stojí jeden panelák vedľa druhého a ľudia sa nemajú ako „vyžiť“. Najväčšie sídlisko na Slovensku poskytuje pestré kultúrne a spoločenské vyžitie.

Teraz však Petržalka zabodovala!

Veď kto sa môže pochváliť bludiskom s rozlohou takmer 800 m2, ktoré je vsadené medzi bytovky?!

Doprajete si počas týchto dní pravú strašidelnú atmosféru plnú strachu a mystiky? Tak bludisko na Hálovej ulici je pre vás a pre vaše deti ako stvorené. Obrovský labyrint vyrástol na trávniku priamo medzi panelákmi, na mieste kde voľakedy parkovali autá. Ide o 3D labyrint, ktorý je preplnený kostrami, tekvicami, lebkami a duchmi.

Bojte sa, ako dlho chcete

Tí, ktorí fandia Halloweenu si prídu na svoje. A to za pár eur môžete blúdiť po bludisku ako dlho sa vám zachce. Lenže, treba dávať pozor na termín. Atrakcia bude v prevádzke dokopy len päť dní! „Celé bludisko sme pripravovali asi týždeň a dalo to zabrať. Je to naša premiéra, preto to nabudúce už bude rýchlejšie,“ povedal pre Dnes24.sk jeden z organizátor akcie. Poznamenal, že každý kto si zakúpi lístok, môže prejsť atrakciu koľkokrát chce.

My sme sa do bludiska vybrali presne vtedy, keď sa otvára pre verejnosť, čiže o 17.00. Má to svoje čaro, pretože si ojedinelú „stavbu“ môžete detailne prezrieť. Lenže, ten pravý halloweenský šmrnc tomu dodá tma. Vtedy nastáva tá pravá strašidelná atmosféra. Otvorené je do 21.00.

Halloween FEST

Čierne plachty bočných stien bludiska spolu s parostrojom privodia ten pravý halloweensky strach. Môžete sa tešiť aj na kostry, lebky, duchov, piráta či umelú krv! Parádne sú však atrakcie od firmy norriv.com, ktorá zabezpečila 3D holografické animácie.

„Prvý raz sme niečo takéto spustili, ale zamerali sme sa na Halloween. Uvidíme, ale o rok budeme chcieť lepší a hlavne plochu bludiska zväčšiť,“ netají sa jeden z organizátorov. Bludisko je vhodné pre všetky vekové kategórie a užijú si ho ako deti, tak aj dospelí. Výhodou je, že hneď vedľa atrakcie si návštevníci môže dať niečo pod zub či sa zohriať vareným vínom alebo punčom. K dispozícii je totiž reštaurácia a pub Hall of Kings.

Ťažko povedať, aký bude o bludisko záujem, ale našou devízou v tejto dobe covidu je, že to je vonku,“ dodal jeden z iniciátorov podujatia.

Termín atrakcie

28.10.2021: 17:00 – 21:00 hod.

29.10.2021: 17:00 – 21:00 hod.

30.10.2021: 17:00 – 21:00 hod.

31.10.2021: 17:00 – 21:00 hod.

1.11.2021: 17:00 – 21:00 hod.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Atrakcia plná strašidiel
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM