Rôzne

Stavbári chcú postaviť dom za jeden a pol dňa. Prekonajú slovenský rekord?

Len za 36 hodín chce tím 70 profesionálov zo stavebného priemyslu postaviť rodinný dom na kľúč. Podarí sa im to? Sledovať, ako dom rastie, môžete aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Stavbári chcú postaviť dom za jeden a pol dňa. Prekonajú slovenský rekord?
Zdroj: internet

Najzaujímavejšia stavebná udalosť roka sa odohrá pred očami verejnosti už túto sobotu a nedeľu, 29. a 30. apríla v lokalite Bory Mall v Bratislave. Profesionálni stavbári sa pokúsia postaviť dom za neuveriteľných 36 hodín.

Exkurzie počas stavby

Montovaný rodinný 4-izbový bungalov Stilo Absolut s rozlohou 93 metrov štvorcových bude v rekordne krátkom čase postavený až do štádia kompletnej pripravenosti na nasťahovanie. „Každú hodinu prebehne odborná exkurzia stavby a my tak divákom a záujemcom podáme detailný technický rozbor využitých postupov a materiálov,“ hovorí Marko Stano z tímu Start Home.

Cieľom tímu nie je len prekonať pôvodný slovenský rekord z roku 2014 (37 hodín a 37 minút), ale tiež takýmto originálnym spôsobom ukázať verejnosti, že kvalita práce ide dnes už ruka v ruke s rýchlosťou a profesionalitou.

Na celý priebeh rekordu budú dohliadať zástupcovia Slovenskej knihy rekordov. S pokusom o vytvorenie rekordu sa začína v sobotu o 8:00 hod.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM