Anabela Mikušiaková Rôzne

Starbucks v Bratislave. Vieme, kde otvoria prvé kaviarne

Slovensko sa stane štyridsiatou piatou krajinou, kde kávový gigant z Ameriky otvorí svoje prevádzky.

Ilustračný obrázok k článku Starbucks v Bratislave. Vieme, kde otvoria prvé kaviarne
Zdroj: Dnes24.sk

Starbucks ohlásil v novembri minulého roka príchod na Slovensko. Novinka rozbúrila vlnu nadšenia a radosti, avšak, od oznámenia sa o otvorení kaviarní mlčalo. Nové informácie sa objavili na sociálnych sieťach až teraz. Tentokrát pôjde však o skutočné prevádzky, nielen o automaty na benzínových pumpách.

Prvá pobočka známeho reťazca kaviarní sa má objaviť v Auparku v Petržalke. Ako prvý o tom informoval startitup.sk. Nová kaviareň by nákupnom centre mala nahradiť súčasnú Coffeeshop Company. Pobočky by sa podľa predbežných informácií portálu mali bratislavčania dočkať ešte pred začiatkom leta.

Búrlivé debaty sa vedú aj na tému úspešnosti týchto prevádzok. Vznikli dohady, že Starbucks testoval obľúbenosť kávy na Slovensku práve prostredníctvom kávomatov na benzínových pumpách. Jej milovníci si ju predtým mohli vychutnať najbližšie v Českej republike alebo vo Viedni.

Ostatné predpokladané prevádzky budú podľa neoficiálnych informácií otvorené do konca roka v obchodných centrách Eurovea a Centrál.

Prečítajte si aj: Kávičkári sa konečne dočkali! Viete, kde v Bratislave si kúpite obľúbenú kávu značky Starbucks?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM