Nina Táborská Rôzne

Športové podujatie Rača žije je pre všetkých. Prídite si zašportovať už túto sobotu

Bratislavská mestská časť Rača na túto sobotu pripravila nultý ročník športového podujatia Rača žije. Uskutoční sa v areáli ZŠ Tbiliská a jeho súčasťou bude aj slávnostné otvorenie nového street work out ihriska s ukážkami cvičenia. Organizátori pripravili pestrý program na celý deň.

Ilustračný obrázok k článku Športové podujatie Rača žije je pre všetkých. Prídite si zašportovať už túto sobotu
Zdroj: Dnes24.sk

Okrem turnajov v minifutbale, hokejbale, športovom zápolení rodín, sa môžete zapojiť aj do súťaže vo varení guláša. Pre deti bude pripravený skákací hrad, maľovanie na tvár, pre odvážnejších jazda na rodeo býkovi či let balónom.

Na svoje si prídu aj ženy. Tie si môžu užiť masáže a kozmetické prednášky. Záujemcovia si budú môcť prezrieť vynovenú Základnú školu na Tbiliskej ulici, do rekonštrukcie ktorej mestská časť investovala 600-tisíc eur.

„Športový areál pri tejto ZŠ sa aj vďaka novému street work out ihrisku stal miestom, kde si na svoje prídu rôzni športovci. Keď k tomu pripočítam komplet vynovenú školu, dovolím si tvrdiť, že táto račianska základná škola patrí medzi najkrajšie v Bratislave,“ povedal starosta Rače Peter Pilinský.

„Počas celého dňa bude v areáli zabezpečená hudobná produkcia. Nebude chýbať ochutnávka račianskych vín a pripravená je aj after párty,“ doplnila Eva Miklánková, hovorkyňa Miestneho úradu v Rači.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM