Tomáš Stupavský Šport

Športová hala Pasienky sa renovuje aspoň zvnútra. Laminátové lavice nahradia jednotlivými sedadlami

Návštevníci športových, kultúrnych i spoločenských podujatí v Športovej hale (ŠH) na Pasienkoch už nebudú musieť sedieť na starých laminátových laviciach. V hľadisku športovej haly, ktoré neodmysliteľne patrí k Bratislave, v súčasnosti inštalujú nové sedadlá.

Ilustračný obrázok k článku Športová hala Pasienky sa renovuje aspoň zvnútra. Laminátové lavice nahradia jednotlivými sedadlami
Zdroj: TASR

K výmene prichádza po 50 rokoch. „Návštevníci športovej haly budú mať k dispozícii spolu 3407 miest v hľadisku, z toho 253 sedadiel vo VIP zóne,“ informoval prezident Asociácie športových klubov (AŠK) Inter Bratislava Andrej Kolesík.

Nové sedadlá by mali nainštalovať do konca letných prázdnin. „Už by teda mali na nich sedieť tí, ktorí sa prídu pozrieť na zápasy novej športovej sezóny 2015/2016,“ informoval Kolesík. Pripomenul, že v športovej hale ide o ďalšiu renováciu po už dokončenej výmene osvetľovacej sústavy a inštalácii modernej výsledkovej tabule.

Rekonštrukcia vnútorných priestorov haly bude pokračovať. V nasledujúcej fáze sa bude týkať športovej kaviarne, ako aj rozšírenia kapacít občerstvenia pre divákov tak, aby spĺňali dnešné požiadavky a štandardy.

Asociácia športových klubov (AŠK) Inter Bratislava je zoskupením 12 športových klubov – atletika, basketbal, cyklistika, hádzaná, rýchlostná kanoistika, kolky, športová gymnastika, rekreačná telesná výchova a šport, tenis, turistika, vodné lyžovanie a vodný motorizmus.

AŠK Inter je organizáciou s bohatou históriou, vznikla 1. júla 1940 ako ŠK APOLLO a úspechy jej športovcov radia klub z bratislavských Pasienkov medzi najvýznamnejšie športové organizácie na Slovensku. Viac informácií nájdete na www.askinter.sk.

Športová hala Pasienky
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM