Tlačové správy

Splňte si svoje sny o bývaní: S týmito úvermi to pôjde ľahšie. Čítajte prečo!

Povedali ste si, že si vylepšíte, skrášlite alebo dokonca zabezpečíte nové bývanie? Ak áno, a nechcete aby tento sen ostal len v teoretickej rovine, v tom prípade sa obráťte na slovenského lídra stavebného sporenia - Prvú stavebnú sporiteľňu.

Ilustračný obrázok k článku Splňte si svoje sny o bývaní: S týmito úvermi to pôjde ľahšie. Čítajte prečo!
Zdroj: Dnes24.sk

Úver bez založenia nehnuteľnosti

Plánujete zmeny, na uskutočnenie ktorých vám vystačia prostriedky do výšky 45-tisíc eur? V tom prípade vám odporúčame náš medziúver, ktorý oproti predchádzajúcemu obdobiu ponúkame s ešte výhodnejším podmienkami. Tento typ úveru poskytneme našim sporiacim klientom, ale aj tomu, kto zodpovedne spláca, resp. už splatil úver v PSS, a. s. alebo v inej banke, bez založenia nehnuteľnosti. A manželom aj bez ručiteľa. Stačí len zdokladovať svoj príjem resp. schopnosť splácať úverové splátky. Okrem finančnej úspory vďaka nemu ušetríte aj množstvo času stráveného na úradoch, a taktiež na administratívnych poplatkoch, čo určite nie je zanedbateľná suma.

Čaká na vás stavebný úver

Tí, ktorí chystajú zásadnejšiu rekonštrukciu svojho domu či bytu, alebo kúpu nového bývania, budú pravdepodobne potrebovať sumu vyššiu ako 45 000 eur. V tom prípade si vyberte úver zabezpečený nehnuteľnosťou, ktorý poskytujeme jednotlivcom až do výšky 170 000 eur a manželom až do 340 000 eur. A po splnení podmienok na vás čaká stavebný úver s úrokom už od 2,9 % ročne, ktorý sa nezmení počas celej doby splácania.

Nezabudnite na vybavenie domácnosti

Ľuďom, ktorí už majú strechu nad hlavou, ale nemajú si takpovediac ani kam sadnúť, odporúčame náš spotrebiteľský úver na vybavenie domácnosti. Tento úver poskytujeme do výšky 7000 €. Vďaka výhodnej úrokovej sadzbe, ktorú garantujeme počas celej doby splatnosti, a s dobou splácania až 7 rokov, patrí k najvýhodnejším na našom trhu. Potrebný nie je ručiteľ ani dokladovanie bločkov a faktúr o účele použitia peňazí. Je to jednoducho rýchle, efektívne a najmä výhodné riešenie.

Viac informácií vám poskytnú obchodní zástupcovia PSS, a. s. Kontakty na nich nájdete na www.pss.sk alebo nám zavolajte na 02/58 55 58 55.

(PR) – Za obsah aj fotgrafie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM