Tlačové správy

Špeciálna vianočná ponuka od SWANu

Telekomunikačný operátor SWAN pripravil pre všetkých nových zákazníkov špeciálnu vianočnú akciu – 2 mesiace služieb ZADARMO! Navyše môžu vyhrať jeden z 33 iPadov mini.Táto ponuka platí len do konca roka 2014.

Ilustračný obrázok k článku Špeciálna vianočná ponuka od SWANu
Zdroj: Dnes24.sk

Ak sa rozhodujete pre nového poskytovateľa internetu, televízie či pevnej linky, určite sa pozrite aj na ponuku telekomunikačného operátora SWAN. Firma vo svojom portfóliu služieb SWAN MULTIMEDIA ponúka zákazníkom vysokorýchlostný optický internet, samostatnú digitálnu aj káblovú TV, pevnú telefónnu linku alebo kombináciu týchto troch služieb v zvýhodnených balíkoch.

V súčasnosti SWAN všetkým novým zákazníkom, ktorí uzavrú do 31. 12. 2014 zmluvu s viazanosťou na 24 mesiacov, dá tieto služby na prvé 2 mesiace zadarmo! Akcia sa týka nielen samostatného internetu ( okrem DSL ) alebo televízie, ale aj akýchkoľvek balíkov, ktoré sa nachádzajú v ponuke SWAN MULTIMEDIA.

Navyše, každý zákazník sa môže zapojiť aj do súťaže o iPad mini – stačí vyplniť jednoduchú návratku s kontaktnými údajmi, ktorá je súčasťou letákov. Získať ju môžete aj na kontaktnom mieste (SWAN CENTRE) vo Vašom meste.

ČO ZÍSKATE? SWANFORMERA.

Základné aj doplnkové služby SWAN MULTIMEDIA symbolizuje postava SWANFORMERA. Ten reprezentuje ponuku internetového pripojenia, televízie aj pevnej telefónnej linky. Stručné informácie o základných produktoch a vybraných doplnkových funkciách sú znázornené v nasledovnej infografike.

U zákazníkov, ktorí využívajú služby SWAN MULTIMEDIA, sú najobľúbenejšie produkty DUO a TRIO balíky, teda kombinácie všetkých služieb, ktoré telekomunikačný operátor poskytuje. Samozrejme, za zvýhodnenú cenu. SWAN poskytuje širokú ponuku TV kanálov aj v HD kvalite, výhodné volania z pevnej linky, vysokorýchlostný internet bez obmedzení, či mobilnú aplikáciu na smartfóny a tablety.

Zistite viac na www.swan.sk .

Ponuka SWANu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM