Adriana Banásová Rôzne

Šou Máša a medveď v Bratislave už po tretíkrát. Pre enormný záujem si predstavenie na ľade budete môcť znovu pozrieť už v októbri

Záujem o exkluzívnu rodinnú šou Máša a medveď na ľade neutícha a jej producent - spoločnosť Comunique preto pridáva v hlavnom meste ďalšie predstavenie. Uvedie ho na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v nedeľu 11. októbra o 13:30.

Ilustračný obrázok k článku Šou Máša a medveď v Bratislave už po tretíkrát. Pre enormný záujem si predstavenie na ľade budete môcť znovu pozrieť už v októbri
Zdroj: TASR

Je to už tretie predstavenie v Bratislave, dve predtým budú 10. októbra o 13.30 a 17. h. Tretieho októbra uvedie produkcia dve predstavenia v košickej Steel aréne, a to o 13.30 a 17. h. Vstupenky, tak ako aj na doteraz ohlásené predstavenia, sú dostupné v sieti predpredaj.sk.

Informácie o šou Máša a medveď na ľade sa už doniesli do všetkých kútov Slovenska a to zákonite prináša stále nových a nových záujemcov. Popularitu rozprávky Máša a medveď a záujem o šou potvrdzuje aj predaj lístkov. Už teraz sa na Slovensku predalo viac ako 12.000 vstupeniek a to sú predstavenia naplánované až na jeseň tohto roku.

Na tvorbe diela sa podieľa produkčný tím v Košiciach a tí najlepší umelci z Bratislavy a Prahy. Autorský tím zložený z ôsmich umelcov úzko spolupracuje, aby vytvoril po každej stránke jedinečné dielo. V súčasnosti český skladateľ Ondřej Soukup dokončuje hudbu, ktorá ožije vďaka textom Gabriely Osvaldovej. Aj kostýmy z dielne Lucie Šedivej, ktoré predstaví spoločnosť Comunique v lete na viacerých detských podujatiach, už začínajú pomaly naberať reálne kontúry. Vďaka nevšednému záujmu v Bratislave a Košiciach k pôvodne plánovaným dvom predstaveniam pridala produkcia už ďalšie tri. Keď sa k tomu priráta aj záujem zahraničných produkčných agentúr prebrať túto šou, rodí sa na Slovensku dielo, ktoré má veľký potenciál.

„Nesmierne nás teší, akú obrovskú vlnu záujmu sme zaznamenali. Veľa fanúšikov, ktorí nezachytili prvotné informácie o šou, sa nás pýtalo na možnosť pridania ďalšieho predstavenia. To spolu s dvoma takmer vypredanými predstaveniami nás presvedčilo, aby sme spustili predaj vstupeniek na tretie predstavenie v Bratislave,“ vyjadril sa Michal Vernarský, PR manažér spoločnosti Comunique.

ilustračná foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM