Krimi

Šok pre policajtov! Zastavili motorkára v kostýme Mikuláša na ukradnutom stroji

Polícia rozdávala pokuty Mikulášovi. Motocyklista v červenom odeve, s prilbou prevesenou cez pažu počas počas riadenia motorky ešte aj telefonoval.

Ilustračný obrázok k článku Šok pre policajtov! Zastavili motorkára v kostýme Mikuláša na ukradnutom stroji
3
Galéria

Osemstoeurová pokuta hrozí mužovi, ktorý prezlečený za Mikuláša, jazdil na motorke bez potrebných dokladov. Policajti si ho všimli pri obchodnom dome v bratislavskej Vrakuni. S prilbou prevesenou cez pažu počas vedenia motocykla telefonoval.

„Okrem toho, že vodič motocykla sa na výzvu policajta nevedel preukázať dokladmi potrebnými na vedenie a prevádzku motocykla policajti zistili, že motocykel nemá originálne evidenčné číslo. Následnou lustráciou v policajných evidenciách bolo zistené, že vodič nie je držiteľom vodičského oprávnenia na vedenie motocykla a po motocykli je vyhlásené medzinárodné pátranie,“ uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Policajti preto „Mikulášovi“ ďalšiu jazdu zakázali a motocykel zaistili. „Vodičovi za nepoužitie ochrannej prilby, za používanie telefónneho prístroja počas vedenia motocykla, za jazdu bez príslušného vodičského oprávnenia hrozí sankcia od 150 do 800 eur a zákaz činnosti do troch rokov. Vecou sa naďalej zaoberáme,“ doplnila Mihalíková.

Polícia
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM