ts Rôzne

So zvieratkom z útulku sa tentoraz budete hľadať na novej adrese

Príďte sa zoznámiť so psíkmi a možno si s niektorým z nich padnete do oka a domov pôjdete spolu.

Ilustračný obrázok k článku So zvieratkom z útulku sa tentoraz budete hľadať na novej adrese
14
Galéria
Zdroj: Nájdite sa Facebook

Jeseň je tu. Dni sú stále kratšie a noci chladnejšie. Každú zimu sa útulky po celom Slovensku potýkajú s nedostatkom financií a potravy pre psíkov a mačičky, ktoré nachádzajú svoje dočasné domovy v kotercoch či dočasných rodinách. Ak majú to šťastie, adoptuje si ich milujúca rodina, v ktorej slová ako prázdna miska, zima a krutosť nemajú miesta.

Kým však zvieratko na tento deň čaká, pracovníci útulku majú plné ruky práce so zháňaním finančných aj vecných darov a domovov.

Nájdite sa

Ak máte v obývačke kúsok voľného miesta na koberci, lásky na rozdávanie a milujete zvieratká, v túto sobotu musíte byť v Auparku. Zvieratká z desiatich slovenských útulkov prídu, aby si vás našli a stali sa vašimi najvernejšími spoločníkmi.

Na májovej akcii „Nájdite sa“ sa podarilo nájsť domov až 20 psíkom. Príďte sa v sobotu zoznámiť so psíkmi a možno si s niektorým z nich padnete do oka a domov pôjdete spolu.

Ambasádorkou projektu je herečka a moderátorka Kristína Farkašová. Projekt Nájdite sa… so zvieratkom z útulku vznikol preto, aby pomáhal tým, ktorí si sami pomôcť nemôžu – opusteným zvieratkám. Cieľom je nájsť domov psíkom a mačkám prostredníctvom akcie, kam sa môžu prihlásiť ktorékoľvek útulky z celého Slovenska. Sem prídu zvieratká, ktoré sa útulkom nedarí umiestniť do rodín alebo si ich ešte nikto nevšimol.

Na akcii si budete môcť zakúpiť rôzne predmety so zvieratkovskou tematikou. Výťažok z predaja poputuje do útulkov pre zvieratá.

sobota / 14:00 – 19:00 hod. / Aupark / vstup voľný

Nájdite sa... so zvieratkom z útulku
14
Galéria
Zdroj: Nájdite sa Facebook
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM