Ľuba Lesná Krimi

Smer Trnava: Na diaľnici D1 sa zrazili 3 autá s kamiónom

Dopravné obmedzenie vás čakajú na diaľnici D1 v smere do Trnavy. Polícia tam totiž dokumentuje a odstraňuje reťazovú haváriu štyroch áut. Pre náš portál to potvrdila hovorkyňa polície Karina Považanová.

Ilustračný obrázok k článku Smer Trnava: Na diaľnici D1 sa zrazili 3 autá s kamiónom
Zdroj: TASR

Tri autá sa zrazili s kamiónom. Stalo sa tak dnes (9.októbra) v popoludňajších hodinách v úseku 33 – 34 kilometra na diaľnici D1 v smere do Trnavy. V týchto chvíľach je v úseku od Senca po Voderady neprejazdná v krajnom – pravom pruhu. Úsek je teda prejazdný v ľavom a v strednom jazdnom pruhu.

Podľa doterajších zistení k zraneniam ľudí nedošlo. „Na mieste sa nachádzajú hliadky dopravnej polície, ktoré premávku usmerňujú,“ povedala Karina Považanová.

„Vodičov preto žiadame, aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili svoju pozornosť, plne sa venovali vedeniu vozidla, bezdôvodne nespomaľovali a podieľali sa tak na plynulosti cestnej premávky,“ dodala.

Na diaľnici sa tvoria zápchy. Tie už podľa Ľuboša Maguru zo Stellacentra, ako informuje TASR, vznikajú aj na starej ceste. Odporúča vyhnúť sa diaľnici D1 v tomto smere už od Bratislavy.

Ilustračné foto

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM