Rôzne

Slovnaft otvára dvere absolventom vysokých škôl v programe Growww

Spoločnosť Slovnaft spúšťa desiaty ročník programu Growww, v ktorom absolventom vysokých škôl a univerzít ponúka možnosť získať ročnú platenú prax. Program je určený mladým cieľavedomým ľuďom so zmyslom pre tímovú spoluprácu.

Ilustračný obrázok k článku Slovnaft otvára dvere absolventom vysokých škôl v programe Growww
Zdroj: Dnes24.sk

Ročný platený program je určený pre absolventov vysokých škôl a univerzít s maximálne jednoročnou praxou. Záujemcom ponúka možnosť získať širší prehľad o fungovaní rafinérsko-petrochemickej spoločnosti Slovnaft, ako aj medzinárodnej Skupiny MOL.

Tento rok je pre absolventov pripravených spolu 24 pozícií. Medzi nimi sú aj pozície ako technológ, obchodný zástupca pre mazivá, finančný analytik, nákupca, informačný technik a množstvo ďalších. Doposiaľ prešlo programom už 285 absolventov, z ktorých mnohí v súčasnosti zastávajú významné pozície v rámci skupiny Slovnaft.

Prijatiu do programu predchádza výberové konanie, ktoré sa skladá z viacerých častí. V prvom kole sú záujemcovia testovaní online, prostredníctvom jazykových a osobnostných testov. Vybraní uchádzači v druhom kole absolvujú osobné pohovory.

„Teší nás, že naša spoločnosť pomáha mladým a ambicióznym ľuďom získať prax v odbore. V programe absolventom pomáhajú skúsení školitelia, ktorí im odovzdávajú množstvo cenných skúseností a uľahčujú im tak nástup do zamestnania. Sme radi, že absolventi tohto programu pokračujú v práci pre skupinu,“ povedala Alžbeta Grácová, riaditeľka ľudských zdrojov spoločnosti Slovnaft.

Prečítajte si tiež: Slovnaft spúšťa novú prevádzku, pripravte sa na zvýšenú hlučnosť

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM