Maros Palesch Kultúra

Slovensko - krajina jedného rodiča

Najväčšia akcia Ligy otcov je za rohom! V utorok 22.marca otvoríme fenomenálnu výstavu s názvom Slovensko-krajina jedného rodiča. 12 portrétov, 12 príbehov, 12 problémov ktoré súvisia s problematikou porozvodovej starostlivosti o deti. Pozývame aj Vá

Výstava sa bude konať priamo vo vstupnej hale slovenského parlamentu a bude trvať celý týždeň. Na otvorenie sme pozvali aj predsedu parlamentu a rovnako zástupcov šéfov klubov všetkých strán. Našim cieľom bude prezentovať osudy otcov, matiek a hlavne detí, ktoré sú pripravované o jedného z rodičov.

12 príbehov na veľkých paneloch budú hovoriť o nemožnosti vynutiteľnosti styku s dieťaťom aj keď je nariadené súdom, o osudoch detí ktorým chýba otec, o nespravodlivosti vytesňovaním jedného z rodičov, o syndr=ome zavrhnutého rodiča. Aj o tom že otcovia sa správajú niekedy nezodpovedne, o tom ako je dôležitý otec v živote každého človeka.

Poslancom Národnej rady a aj širokej verejnosti chceme prezentovať problém a rovnako zverejniť Deklaráciu rovnoprávneho rodičovstva s návrhmi na zlepšenie v oblasti.

Prvé z vizuálov pre Vás na ukážku v galérii.

Zdroj + foto: LIGA OTCOV

LIGA_OTCOV
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM