Nikola Richterová Hokej

Slovan proti Lade zrejme aj s naproduktívnejším hráčom

Podľa oficiálnej stránky hokejového klubu hcslovan.sk je pravdepodobné, že Ladislav Nagy by mohol nastúpiť už do zajtrajšieho zápasu belasých proti ruskému tímu Lada Togliatti. Slovan sa tak zrejme bude môcť spoľahnúť na svojho najproduktívnejšieho hráča vo všetkých vianočných zápasoch.

Ilustračný obrázok k článku Slovan proti Lade zrejme aj s naproduktívnejším hráčom
Zdroj: TASR

Ako informovala oficiálna stránka klubu hcslovan.sk, zdravotný stav útočníka Ladislava Nagya sa výrazne zlepšil. Hráč začal na začiatku tohto týždňa s tréningom na bicykli, v sobotu už so spoluhráčmi absolvoval tréning aj na ľade.

„Cítim sa už oveľa lepšie, s chlapcami som bol niekoľkokrát na ľade a zranené miesto ma pri hre už viac-menej neobmedzuje. Hlad po hokeji mám samozrejme veľký, v pondelok by som proti Lade chcel hrať. Všetko závisí od trénerov.“ povedal pre oficiálny klubový web Ladislav Nagy.

Tridsaťpäťročný útočník sa zranil v dolnej časti tela v závere domáceho stretnutia proti Metallurgu Novokuzneck. Nagy ešte zasiahol do zápasu v Soči, jeho stav mu však dovolil len niekoľko striedaní.

Nagy chýbal Slovanu v zápasoch proti Dinamu Moskva a v domácich dueloch proti Avangardu Omsk, Barysu Astana, Salavatu Julajev Ufa a Jokeritu Helsinki.

Vianočné zápasy Slovana začínajú už zajtra, keď v pondelok privítajú belasí na svojom ľade tím Lada Togliatti, následne odohrajú duel o 13:00 na Štedrý deň proti Nižnekamsku. Sviatočné zápasy zakončia hokejisti bratislavského tímu 26. decembra proti veľkému favoritovi celej KHL SKA Petrohradu.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM